Ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό οι Ζήσης, Ράπτης

Δύο ανανεώσεις για τον ερασιτέχνη, ο οποίος κρατάει στη σύνθεσή του τους Δημήτρη Ζήση και Αλέξανδρο Ράπτη. 

Ανανέωσαν με τον Παναθηναϊκό οι Ζήσης, Ράπτης

Έπειτα από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σάσα Στάροβιτς στο "τριφύλλι' προχώρησαν και σε δύο ανανεώσεις, αυτές των Δημήτρη Ζήση και Αλέξανδρο Ράπτη.

Ο Δημήτρης Ζήσης από τη θέση του λίμπερο και ο Αλέξανδρος Ράπτης από τη θέση του ακραίου αποτελούν δύο από τα βασικά στελέχη του ισχυρού ελληνικού κορμού του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών, προσθέτοντας ποιότητα και σταθερότητα στο συγκρότημα του Δ. Ανδρεόπουλου.

Οι δύο αθλητές αποτέλεσαν αναντικατάστατα στελέχη της περσινής ομάδας των «πρασίνων» ενώ παράλληλα είναι από τους βασικούς πυλώνες της Εθνικής ομάδας.

Σε δήλωση του στο www.panathinaikos1908.gr ο 25χρονος λίμπερο Δημήτρης Ζήσης (1.93 μ.) επισήμανε «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι για ακόμα μια χρονιά στον Παναθηναϊκό. Έχουν δημιουργηθεί κάποιοι θεσμοί παραπάνω από μια απλή ομάδα και αυτό πιστεύω θα μας βοηθήσει τη νέα σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας. Στόχος προσωπικός αλλά και της ομάδας είναι να πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι και να διεκδικήσουμε πιο πολλά πράγματα».

Παράλληλα ο 19χρονος ακραίος του «τριφυλλιού» Αλέξανδρος Ράπτης υπογράμμισε

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πάρα πολύ ωραίο κλίμα από πέρυσι και με τα περισσότερα παιδιά είμαστε φίλοι τόσο μέσα από τον Σύλλογο, όσο και από την Εθνική ομάδα. Ελπίζω να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη πορεία από πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Πασαδόροι: Άξελ Γιάκομπσεν(Δαν), Μάρκος Γαλιώτος

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεάδης, Ράπτης Αλέξανδρος

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης

Κεντρικοί: Παναγιώτης Πελεκούδας, Σωτήρης Πανταλέων

Διαγώνιοι: Σάσα Στάροβιτς

Προπονητής: Δημήτρης Ανδρεόπουλος