Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί βολεϊμπολίστες στη «Φωλιά» του Κρόκου

Με πρωτοβουλία του Ντίνου Χασάπη, συναντήθηκαν στην Παιανία, στη «Φωλιά» του πρώην προέδρου του Κτησιφώντα, Δημήτρη Κρόκου, παλαίμαχοι βολειμπολίστες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί βολεϊμπολίστες στη «Φωλιά» του Κρόκου

Παλαίμαχοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν στη "Φωλία" του πρώην προέδρου του Κτησιφώντα, Δημήτρη Κρόκου και συζήτησαν για το παρελθόν το παρόν και το μέλλον, με πρωτοβουλία του Ντίνου Χασάπη.

Παρόντες οι Τάσος Κουμπλής, Κυριάκος Παντελιάς, Θεοτόκης Μανουσαρίδης, Νίκος Κριτσοταλάκης, Ανδρέας Λοράνδος, Ηρακλής Δωριάδης από τον Ολυμπιακό και οι Ντίνος Χασάπης, Μιχάλης Γεωργαντής, Γρηγόρης Μαλουσάρης, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, Παύλος Καραμαρούδης, Ρούλης Αγραπιδάκης από τον Παναθηναϊκό και στη μέση ο Νίκος Ηλιόπουλος που για πολλοστή φορά δήλωσε 70-30, χωρίς να διευκρινίσει ποιο ποσοστό ανήκει σε κάθε αιώνιο.

Στην κουβέντα μπήκε και η Θεσσαλονίκη, όπου φιλοδοξούν να ταξιδέψουν οι Αθηναίοι για να ανοίξει η βάση, ενώ παρόντος του προέδρου Φίλων Εθνικών Ομάδων Γιάννη Στουραίτη θα κινηθεί διαδικασία, προκειμένου να τυπώσει η ΕΟΠΕ και ο ΕΣΑΚΕ κάρτες δωρεάν εισόδου σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας.

Σε συναδελφικό κλίμα, ο Ντίνος Χασάπης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να μη διστάσουν να πάρουν τηλέφωνο σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειασθούν σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα της υγείας. Στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση να προστεθεί γυναικείος πληθυσμός στην παρέα...