Ταρνατόρος: «Ακρότητες του Αλεξίου περί διάλυσης της Λίγκας!»

Έντονη ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΣΑΠ στην πρόταση του Αλέξη Αλεξίου για διάλυση της Volley League ανδρών, την οποία χαρακτήρισε «πρωτόγνωρο περιστατικό».

Ταρνατόρος: «Ακρότητες του Αλεξίου περί διάλυσης της Λίγκας!»

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του Παντελή Ταρνατόρου στην πρόταση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, περί ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και διάλυση της υπάρχουσας Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ έκανε λόγο για «ένα πρωτόγνωρο περιστατικό με την ακρότητα των δηλώσεων του κυρίου Αλεξίου», προσθέτοντας ότι δεν είναι σωστό για κάθε ομάδα να κοιτάζει μόνο τον εαυτό της.

«Ο κύριος Αλεξίου, ενώ ήταν υπέρμαχος της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σήμερα ξαφνικά έθεσε ζήτημα μεμονωμένων συμφωνίων. Δεν είναι σωστό να μιλάει για άλλες ομάδες».

Και πρόσθεσε ο Ταρνατόρος: «Ο κύριος Αλεξίου μίλησε εξ ονόματος όλων των ομάδων. Ακόμα και αυτών που δεν έχουν προβλήματα. Γιατί δεν βλέπετε τα θετικά; Ο ΟΦΗ και η Ελπίδα Αμπελοκήπων ανέβηκαν.

Την ΑΕΚ την έχουμε βοηθήσει τα μέγιστα κάθε χρόνο για να κατέβει να αγωνιστεί. Η ΑΕΚ έχει χρέη. Εάν δεν όφειλε, θα έκανε αυτή την τοποθέτηση; Όχι βέβαια».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Αλεξίου είχε ζητήσει τη διάλυση της Λίγκας και τη θεσμοθέτηση ερασιτεχνικού πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών, συμπληρώνοντας σε σχέση με την ΑΕΚ:

«Σε τέτοιο πρωτάθλημα η ΑΕΚ δεν έχει θέση. Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται και δεν μπορεί να έχει ρόλο κομπάρσου σε μια λίγκα που έχει χάσει την αξιοπιστία της».