Ιρανός και Κλάπγουϊκ για τον Ολυμπιακό (vid)

Ποιοι διαγώνιοι έχουν προταθεί για να αντικαταστήσουν τον Γκάβιν Σμιτ στον Ολυμπιακό.

Ιρανός και Κλάπγουϊκ για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο προϋπολογισμός θα που θα έχει τη νέα περίοδο ο ερασιτέχνης θα κρίνει πολλά για το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, αφού υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις και πρέπει να αναπληρωθούν τα κενά.

Πρώτη απουσία και μάλιστα τρανταχτή είναι του Γκάβιν Σμιτ, που έλαμψε με την παρουσία του, αλλά δυστυχώς οι κορεατικές σειρήνες και τα 400.000 συμβόλαιο που του πρόσφεραν, δεν του επιτρέπουν να μείνει στον Ολυμπιακό.

Με την αποχώρηση του Καναδού οι μάνατζερ άρχισαν τις προτάσεις , με τους Ματιάσεβιτς και Μιχαλόπουλο να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά αυτό δεν αποτρέπει τους υπόλοιπους να απλώνουν την… πραμάτεια τους.

Ένας από τους παίκτες που προτάθηκε και ξεχωρίζει, είναι ακριβός. Πρόκειται για τον διαγώνιο της εθνικής Ιράν, Αμίρ Γκαφούρ(27, 2.02), ενώ έχει προταθεί και ο πρώην διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Κλάπγουϊκ.

O Iρανός έπαιζε στο πρωτάθλημα της χώρας του και τον Σεπτέμβριο πήγε στην Ιταλία, όπου αγωνίσθηκε στη Μόντσα και σε 26 ματς πρωταθλήματος κέρδισε 319 πόντους, με 268 από την επίθεση, 18 άσους και 33 μπλοκ.

To νέο στοιχείο για την επόμενη περίοδο είναι ότι υπάρχει συμφωνία στην ΕΣΑΠ να αποκτήσουν οι ομάδες απεριόριστους ξένους ή κοινοτικούς, αλλά στο φύλλο αγώνα και στον αγωνιστικό χώρο να βρίσκονται μάξιμουμ τέσσερις.

Δείτε τον Αμίρ Γκαφούρ εν δράση: