Μένει ή φεύγει ο Μουνιόθ από τον Ολυμπιακό;

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Φερνάντο Μουνιόθ στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Μένει ή φεύγει ο Μουνιόθ από τον Ολυμπιακό;

Ο Φερνάντο Μουνιόθ συμπλήρωσε δυο χρόνια στον Ολυμπιακό και παρότι έχει ένα συν ένα χρόνο συμβόλαιο θα μιλήσει με τη διοίκηση για το αν θα παραμείνει και τρίτο χρόνο στον πρωταθλητή.

Ο Ισπανός προπονητής ήταν σε δυσμένεια πριν από τους τελικούς των πλέι οφς, επειδή έχασε το Κύπελλο στην Ιεράπετρα από τον ΠΑΟΚ, διασύρθηκε στον τρίτο τελικό στη Σύρου, όπου έχασε 3-0 από τον Φοίνικα και προκρίθηκε με την ψυχή στο στόμα, στο τάι μπρέικ του τέταρτου τελικού.

Γύρισε όμως το χαρτί του στους τελικούς, όπου με 3-0 νίκες "σκούπισε" τον ΠΑΟΚ και πήρε το πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι "κόκκινο πανί" για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια, λόγω ποδοσφαίρου.

Στη συζήτηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα μετρήσουν τα παρακάτω:

1. Ο Μουνιόθ κατέκτησε σε δυο χρόνια, ισάριθμα πρωταθλήματα, με 3-0, 3-0 νίκες και έχει σερί 10 νικών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ σε κανονική διάρκεια και πλέι οφς. Κατέκτησε 2 Λιγκ Καπ και είχε αήττητη την ομάδα σε 44 αγώνες, περίπου 22 μήνες. Οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και στους ημιτελικούς του Cev Cup.

2. Ο Μουνιόθ έχασε 2 Κύπελλα Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ και ένα Ευρωπαϊκό Κύπελλο με 2 ήττες, παρότι έπαιζε με την έβδομη ομάδα του ιταλικού πρωταθλήματος, τη Ραβένα.

Η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Ισπανού, αν και υπήρχαν αρκετές λανθασμένες ενέργειες του κατά τη διετία και γκρίνια για την ποιότητα βόλεϊ του Ολυμπιακού, που δεν συμβάδιζε με τον ποιότητα του ρόστερ.

Για να παρθεί όμως απόφαση για την παραμονή του Μουνιόθ, πρέπει πρώτα να αποφασισθεί το ύψος του προϋπολογισμού για την επόμενη περίοδο...