Aνδρεάδης: «Ήταν μονόδρομος το πρωτάθλημα, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Ο έμπειρος κεντρικός αναφέρθηκε στην αγωνιστική ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» και την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Aνδρεάδης: «Ήταν μονόδρομος το πρωτάθλημα, θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησε στο ΣΠΟΡ FM για τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, με το χαμένο ημιτελικό Κυπέλλου στην Ιεράπετρα, την πίεση του πρωταθλητισμού αλλά και για το μέλλον του στο Λιμάνι.

Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM:

Για το αν περίμενε το 3-0 στους τελικούς: «Το περιμέναμε πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το είχαμε πει μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Final Four πως ήταν δικό μας. Λέγαμε μέσα στα αποδυτήρια πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ και το μόνο που φοβόμασταν ήταν ο κακός μας εαυτός. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα ταβάνι μέχρι το 7, εμείς μπορούσαμε να παίξουμε από το 4 μέχρι το 10 και αν ήμασταν σταθεροί θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Όπως και έγινε».

Για το αν ο χαμένος ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ έφερε άγχος: «Ακόμη και στην Ιεράπετρα, που παίξαμε με ελλείψεις, από δικά μας λάθη χάσαμε από τον ΠΑΟΚ. Απογοητευτήκαμε από την απώλεια του Κυπέλλου, αλλά δεν μας μπήκε το μικρόβιο ότι μπορεί να χάναμε το πρωτάθλημα. Ανασυνταχθήκαμε και πήραμε το πρωτάθλημα με 3-0».

Για την πίεση που έχει ο Ολυμπιακός για τίτλους: «Το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι μονόδρομος. Πρέπει να έχεις το μέταλλο για να αντέξεις αυτή την πίεση. Σε όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αποδώσουν στην πίεση. Όσοι μπορούν, κάνουν και τη διαφορά».

Για το μέλλον του: «Δεν το γνωρίζω. Τελειώνει το συμβόλαιό μου, τις επόμενες δύο εβδομάδες πιστεύω πως θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Παίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Όμως όλα εξαρτώνται από τον προπονητή και τη διοίκηση».