Απίστευτο: Ο Γκάβιν Σμιτ πήγε αυθημερόν στον Καναδά, πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (pics)

Ο Γκάβιν Σμιτ ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού στο εφετινό πρωτάθλημα βόλεϊ  και μετά τον δεύτερο τελικό στη Θεσσαλονίκη και πρίν από τον τρίτο πήγε αυθημερόν στον Καναδά...

Απίστευτο: Ο Γκάβιν Σμιτ πήγε αυθημερόν στον Καναδά, πριν από τον τελικό με τον ΠΑΟΚ (pics)

Άλλος στη θέση του, δεν θα μπορούσε να πάρει τα πόδια του, αλλά ο Γκάβιν Σμιτ αποδείχθηκε βιονικός, αφού πήγε και γύρισε την Τρίτη στο Τορόντο του Καναδά, γύρισε την Τετάρτη και την Πέμπτη έπαιξε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε 20 πόντους (15/30 επ., 4 άσσοι, 1 μπλοκ).

Έβρεξε μπουγάτσες στο Ρέντη

Τι συνέβη: Ο Γκάβιν Σμιτ είχε κληθεί για τα κορεάτικα trials, στο Τορόντο του Καναδά, κι αν ήταν στην επιλογή τα συμβόλαια είναι 500.000- 1.000.000 δολλάρια, λεφτά που φυσικά δεν μπορεί να του δώσει ο Ολυμπιακός.

Kαι ο ποιητής ήταν στο Ρέντη(photogallery)

Ο παίκτης μίλησε με τον προπονητή του Μπενίτεθ Μουνιόθ, αλλά και τη διοίκηση, που πήρε τη δύσκολη απόφαση. Αν δεν του επέτρεπε να πάει το υπερατλαντικό ταξίδι θα είχε έναν μουτρωμένο παίκτη, χωρίς διάθεση για παιχνίδι. Αν του επέτρεπε να υποβληθεί σε δοκιμασία, κινδύνευε να έρθει τραυματίας ή σαν ζαλισμένο κοτόπουλο, εξαιτίας του διπλού jet lag. Όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα έμεινε μόνο την πρώτη ημέρα.

Τέλος από τον Ολυμπιακό - Στην Κέπκο ο Γκάβιν Σμιτ

O Καναδός υποσχέθηκε ότι θα έρθει σώος και αβλαβής, φρέσκος και ορεξάτος. Ταξίδεψε μάλιστα με την Air Canada, σε θέση business, όπου υπάρχουν κρεβάτια και τα κατάφερε. Τον βοήθησε βέβαια και η διαφορά ώρας, ήταν παρών στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και εκ των κορυφαίων.

Δυστυχώς αν περάσει τα trials, δεν θα κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.