Oλυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0 - Χριστοφιδέλης: «Νιώθω περήφανος»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης εμφανίστηκε πολύ συγκινημένος και χαρούμενος για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη που έδωσε στην ομάδα. 

Oλυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-0 - Χριστοφιδέλης: «Νιώθω περήφανος»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, ενώ και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Σε ερώτηση που του έγινε όσον αφορά το μέλλον του, είπε πως είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει για κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας καταφέραμε να κατακτήσουμε ακόμη έναν τίτλο. Πολλά μπράβο σε όλους»

Για το δικό του μέλλον σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς να σκεφτούμε το αύριο. Σκεφτόμαστε το παρόν. Η χρονιά ήταν πολύ πιεστική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστεί. Με σύμμαχο τον κόσμο θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί».

Για το γεγονός ότι κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα: «Νιώθω περηφάνεια. Είμαι τυχερός που αγωνίστηκα σε ιστορικούς συλλόγους. Γυρνώντας τον χρόνο πίσω σίγουρα δε θα μπορούσα να φανταστώ μια τέτοια καριέρα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα.»