Ο Αλεξίεφ έκανε τη διαφορά-To λάθος του Φιλίποφ

O Τοντόρ Αλεξίεφ έκανε τη διαφορά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-3. Παρότι δεν ήταν καλός στην υποδοχή, τελείωνε τις φάσεις όταν έκαιγε η μπάλα - σε αντίθεση με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που έπαιρναν υποδοχές «λουκούμια» και ήταν σε διαρκή αφλογιστία.

Ο Αλεξίεφ έκανε τη διαφορά-To λάθος του Φιλίποφ

O Boύλγαρος ακραίος λοιπόν ήταν ο κύριος λόγος που ο Ολυμπιακός πήρε τόσο εύκολη νίκη στην Πυλαία, σε συνδυασμό βέβαια με την επιθετική αδυναμία των ακραίων του ΠΑΟΚ στην κόντρα επιθέσεις. Ο Αλεξίεφ έκανε λάθη, χωρίς να καταγράφονται στο σκορ, αφού η μπάλα περνούσε αρκετές φορές στο τερέν του ΠΑΟΚ, αλλά οι γηπεδούχοι δεν τελείωναν, δεν έπαιρναν πόντους και οι κακές υποδοχές του ήταν ως μη γενόμενες...

Όταν οι δυο ακραίοι σου είναι σε ρηχά νερά (Γκάρετ 8/24 (33%), Σαφράνοβιτς 4/15 (27%) δεν μπορείς να κερδίσεις. Ειδικά όταν οι αντίπαλοι έχουν τον Αλεξίεφ με 17/26 (66%) και ο Ραούβερντινκ 18/33 (55%)

Ο ΠΑΟΚ εξάλλου, άρχισε να μένει από βενζίνη μετά το δεύτερο σετ και όπως φάνηκε οι παίκτες του δεν μπορούσαν να παίξουν συνεχόμενα ματς, αλλά αυτό θα το διαπιστώσουμε καλύτερα στο τρίτο παιχνίδι στο Ρέντη. Αν πάντως ο ΠΑΟΚ εμφανισθεί ξέπνοος στον τρίτο τελικό η εξήγηση θα είναι οι αλλαγές των προπονητών (Στάνκου, Ψάρας, Φιλίποφ) και κατ' επέκταση των γυμναστών.

Ο Γιούρι Φιλίποφ έκανε λάθος που δεν ξεκίνησε στο τέταρτο σετ με τον Ντίμα, με αποτέλεσμα να βγει η ομάδα εκτός ρυθμού και ουσιαστικά να παραδώσει τα όπλα.

Όσον αφορά το επεισόδιο Όκολιτς-Ανδρεάδη, μόνο κακό μπορούσε να κάνει στον Ολυμπιακό, αφού κέρδιζε 2-1, οι αντίπαλοι είχαν πετάξει λευκή πετσέτα, αλλά όπως φάνηκε στο τέταρτο σετ δεν είχαν δυνάμεις.