Τι είπε ο Όκολιτς στον Ανδρεάδη και έγινε η σύρραξη

Διαβάστε τι συνέβη ανάμεσα σε Όκολιτς - Ανδρεάδη στον 2ο τελικό του βόλεϊ, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3 και τι στάση κράτησε ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος.

Τι είπε ο Όκολιτς στον Ανδρεάδη και έγινε η σύρραξη

Το τρίτο σετ στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-3 τελείωσε 17-25 με λανθασμένη υποδοχή του Όκολιτς και απάντηση του Ανδρεάδη, γεγονός που προκάλεσε μια αδικαιολόγητη αντίδραση του παίκτη του Δικεφάλου.

Οι δυο παίκτες, με πρώτο τον Σέρβο κοίταζαν βλοσυρά ο ένας τον άλλον, μετά τις προσωπικές μονομαχίες τους. Μάλιστα ο Όκολιτς ήθελε να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα λέγοντας συνεχώς στον Ανδρεάδη “say something”.

O Θρακιώτης παίκτης, παρότι στο ματς της Ιεράπετρας ήταν προκλητικός, στην Πυλαία φέρθηκε έξυπνα και δεν... τσίμπησε στις προκλήσεις. Έτσι όταν τελείωσε το τρίτο σετ με επίθεση, μετά από άσχημη υποδοχή του Όκολιτς απλά τον κοίταξε και ο μαινόμενος Σέρβος μπήκε στο τερέν του Ολυμπιακού να ζητήσει το λόγο, όπου τον ...αναχαίτισε ο Τερβαπόρτι.

Δείτε σε βίντεο την ενέργεια του Όκολιτς και τη σύρραξη

Βάσει κανονισμών, ο Όκολιτς έπρεπε να αποβληθεί από το σετ ή και από τον αγώνα και ο Ανδρεάδης έπρεπε να δεχθεί μια σκάλα κατώτερη ποινή, αλλά ο διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος δεν ενήργησε by the book, αλλά βάσει συνθηκών -του συγκεκριμένου- αγώνα.

Ο Όκολιτς ήθελε να προκληθεί αναταραχή σε ένα χαμένο, όπως φαινόταν σετ ή ματς, ο Αθηναίος ρέφερι δεν του έκανε όμως το χατίρι. Αν τηρούσε τους κανονισμούς θα είχε ο ΠΑΟΚ ελαφρυντικό για την ήττα, αφού δεν υπάρχει στον πάγκο άξιος αντικαταστάτης του Σέρβου κεντρικού.

Βάσει κανονισμών πάντως έπρεπε να αποβληθεί από το σετ ο Όκολιτς και ο Ανδρεάδης να δεχθεί κόκκινη κάρτα.