Φιλίποφ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη του ενώ δήλωσε πως υπάρχει πίστη στις τάξεις της ομάδας. 

Φιλίποφ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του ΠΑΟΚ με 3-1 και σε περίπτωση που νικήσει την Πέμπτη (9/5) στις 18:30 στου Ρέντη τους «ασπρόμαυρους» τότε θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιούρι Φιλίποφ παραδέχτηκε την ανωτερότητα των Πειραιωτών δίνοντας τους συγχαρητήρια.

Συγκεκριμένα είπε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια, μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά το πιστεύουν και θα παλέψουν μέχρι το τέλος της σειράς. Θα πρέπει να δουλέψουμε στην υποδοχή και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε την σειρά στην Θεσσαλονίκη».

Τερζής: «Κομβικό το δεύτερο σετ»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Κομβικό ήταν το δεύτερο σετ που αν το είχαμε κατακτήσει θα ήταν διαφορετική η εικόνα. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο σταθερός και έτσι πήρε τη νίκη. Η σειρά των τελικών δεν έχει τελειώσει, θα είναι δύσκολο, αλλά στον ΠΑΟΚ ξέρουμε ότι στα δύσκολα θα είμαστε εκεί και θα παλέψουμε. Δεν ήταν θέμα ψυχολογίας, ήταν τεχνικά ζητήματα όσο περνούσε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός έπαιζε καλύτερα και εμείς χειρότερα».