Προπονήθηκαν Αλεξίεφ-Κουμεντάκης

Πάνοπλος αναμένεται να είναι ο Ολυμπιακός στις μάχες με τον ΠΑΟΚ, στους τελικούς των πλέι οφς βόλεϊ

Προπονήθηκαν Αλεξίεφ-Κουμεντάκης

Μόνο την Κυριακή του Πάσχα κάθισαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αφού φουλάρουν για τους τελικούς των πλέι οφς, που ξεκινούν την Παρασκευή, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ο Ράφα Κουμεντάκης προπονήθηκε κανονικά, ο Τοντόρ Αλεξίεφ έκανε άλματα και την Πρωτομαγιά θα είναι και οι δυο στη διάθεση του Μουνιόθ για τακτική, αλλά και για την εξάδα. Από τη στιγμή μάλιστα που ο Ισπανός θα έχει στη διάθεση του όλους τους ακραίους, Ραούβερντινκ, Κουμεντάκη, Αλεξίεφ, Χριστοφιδέλη, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει περισσότερο τον τελευταίο, για να ενισχύσει την υποδοχή του.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι παθιασμένοι και αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς για τον άδικο τρόπο που έχασαν το Κύπελλο στην Ιεράπετρα, χωρίς Αλεξίεφ, Κουμεντάκη στο ρόστερ.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των τελικών, με την αρχή να γίνεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη την Παρασκευή 3 Μαΐου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν τους «ασπρόμαυρους» στις 18:30. Η συνέχεια θα δοθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 6 Μαΐου στις 18:00 ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου η σειρά θα μεταφερθεί και πάλι στον Πειραιά.

Όποια ομάδα φτάσει τις τρεις νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος τελικός: Παρασκευή 3 Μαΐου: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. (18:30)

2ος τελικός: Δευτέρα 6 Μαΐου: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός (18:00)

3ος τελικός: Πέμπτη 9 Μαΐου: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. (18:30)

4ος τελικός (αν χρειαστεί): Κυριακή 12 Μαΐου: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός

5ος τελικός (αν χρειαστεί): Τετάρτη 15 Μαΐου: Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ.