Στηρίζουν Μουνιόθ, το ...μπαλάκι στους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Στέφανος Λεμονίδης βάζει τους παίκτες προς των ευθυνών τους, αφού δεν υπάρχει προς το παρόν θέμα Μουνιόθ.

Στηρίζουν Μουνιόθ, το ...μπαλάκι στους παίκτες του Ολυμπιακού

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν προχώρησε σε κάποια διορθωτική κίνηση μετά το 3-0 της Ερμούπολης, η εκτίμηση είναι ότι η ομάδα θα ανακάμψει με την επιστροφή των Αλεξίεφ, Κουμεντάκη μετά το Πάσχα και ο...κλήρος πέφτει πλέον στους παίκτες.

Απο τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μέχρι νεωτέρας με τον Φερνάντο Μουνιόθ, οι παίκτες πρέπει να βγάλουν εγωισμό και να σκεφτούν ότι διασύρονται από ομάδα σαφώς κατώτερης δυναμικότητας, για να μην επαναληφθεί η εικόνα της Μεγάλης Τρίτης.

Δεν είναι δυνατόν παίκτες του επιπέδου Σμιτ, Ραουβέρντινκ, Τερβαπόρτι, Χριστοφιδέλη, Στεφάνου, Σμαραγδή, Πετρέα, Ανδρεάδη να γίνονται έρμαιο του Μήλη και του Βουλκίδη, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τα παιδιά που έδωσαν και την ψυχή τους για να κερδίσει ο Φοίνικας. Δεν είδαμε αντίδραση, δεν είδαμε πληγωμένο εγωισμό, κάποιον να βάλει μια φωνή. Στον Ολυμπιακό παίζουν, κι αυτό τους φορτώνει ευθύνες απέναντι στους φιλάθλους, που δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκλεισαν τις τηλεοράσεις τους μετά το 2-0. Ο Φοίνικας έμοιαζε με την Τρεντίνο και ο Ολυμπιακός με ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Και ο πάγκος ήταν άβουλος, άχρωμος, άοσμος, δεν είδαμε καμία έντονη αντίδραση, παρά μόνο άστοχες διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές. Κάποιος να ξυπνήσει τους παίκτες, να τους βάλει τις φωνές. Θυμόμαστε μια φορά τον Μοντάλι, σε τελικό με την Ορεστιάδα στη Γλυφάδα, τη στιγμή που "στράβωνε" το ματς. Έδωσε εντολή στον φυσιοθεραπευτή Καραθανάση να κλωτσήσει τα νερά. Χαμός, με τον Ιταλό να φωνάζει, να γίνεται διακοπή προκειμένου να σκουπιστεί το τερέν και στο μεσοδιάστημα τους παίκτες του Ολυμπιακού να "ξυπνούν" και να κερδίζουν. Ήταν το ματς που έκαναν το 2-2 στη Γλυφάδα και μετά πήγαν στην Ορεστιάδα και πήραν το πιο μάγκικο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Ο πολυμήχανος Ιταλός βρήκε τον τρόπο...

Η πρόκριση στον τελικό, σίγουρα δεν είναι επισφαλής. Ο Ολυμπιακός είτε τη Μεγάλη Πέμπτη στην Ερμούπολη, ή την Τρίτη μετά το Πάσχα στο Ρέντη θα κερδίσει και θα παίξει στο Ρέντη την Παρασκευή 3 Μαΐου με τον ΠΑΟΚ. Εκεί είναι τα δύσκολα, όχι στα ματς με τον Φοίνικα. Όσον αφορά τη συνωμοσιολογία ότι ο Ολυμπιακός έχασε για να γίνουν οι τελικοί αργότερα, προκειμένου να αποθεραπευτούν οι Αλεξίεφ, Κουμεντάκης είναι λόγια του αέρα. Οι τελικοί θα αρχίσουν 3 Μαΐου είτε ο Ολυμπιακός με τον Φοίνικα έπαιζαν 3 ματς , είτε 5!

Ζητείται κέφι, ενέργεια, πάθος, δύναμη από τους παίκτες και τον πάγκο του Ολυμπιακού.