Κώστας Παϊσιάδης (ΠΑΟΚ): «Ξέρουμε ότι ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου»

Γιούρι Φιλίποφ, Θάνος Τερζής και Κώστας Παϊσιάδης μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ, ενόψει του final-4 του βόλεϊ ανδρών.

Κώστας Παϊσιάδης (ΠΑΟΚ): «Ξέρουμε ότι ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής και ο αντιπρόεδρος, Κώστας Παϊσιάδης, εκπροσώπησαν το Δικέφαλο στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του final-4 του βόλεϊ ανδρών στην Ιεράπετρα (19-20/4) και συγκεκριμένα του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Γιούρι ΦιλίποφΗ αποστολή μας είναι δύσκολη, καθώς θα αντιμετωπίσουμε στον ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Δε θα κάνω πρόβλεψη, αλλά θα υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Θάνος Τερζής: «Η ομάδα είναι κάτοχος του τίτλου και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Με την έλευση του νέου προπονητή, η νοοτροπία της ομάδας έχει αλλάξει, ενώ έχει αλλάξει και ο τρόπος που παίζουμε τα παιχνίδια. Αν και το Κύπελλο θα γίνει μακριά και ο κόσμος μας δε θα μπορέσει να έρθει, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε και να το αφιερώσουμε σε αυτούς».

Κώστας Παϊσιάδης: «Αυτό που θέλω να σημειώσω, είναι ότι πρόκειται για έναν στόχο ο οποίος από την αρχή της χρονιάς έχει μπει σε αυτούς που πρέπει να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε ξανά, καθώς το κάναμε και πέρσι. Το σημαντικό είναι ότι και φέτος γίνεται στη Νότια Ελλάδα, και αυτό αποτελεί ένα χάντικαπ για εμάς, καθώς ξέρουμε ότι σε διοργανώσεις που γίνονται σε αυτή τη μορφή, ευνοούνται πάντα οι ομάδες του νότου. Ελπίζουμε του χρόνου, η συγκεκριμένη διοργάνωση να έρθει στην Βόρεια Ελλάδα και όπως γνωρίζω γίνονται ενέργειες για να συμβεί αυτό. Το σημαντικό είναι ότι κατεβαίνουμε έτοιμοι για την κατάκτηση του τροπαίου».

Για το θέμα των προσκλήσεων: «Θα προσπαθήσουμε οι συνθήκες να είναι ίδιες και να τηρηθεί η συμφωνία των 25 προσκλήσεων σε κάθε ομάδα, μετά και από έλεγχο της αστυνομίας. Από την άλλη, το γήπεδο είναι sold out από μαθητές και τοπικά σωματεία. Αυτά είναι τα δεδομένα που μας έδωσε η ΕΟΠΕ, καθώς εγγυήθηκε ότι θα υπάρχει ισοτιμία και ισονομία».