Με Φοίνικα στον Ρέντη για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν αύριο στο "Μ. Μερκούρη" (13/4 20:30 ΕΡΤ SportsHD) τον Φοίνικα Σύρου με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες για την πρόκριση τους τελικούς της Volleyleague.

Με Φοίνικα στον Ρέντη για το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός!

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας φιλοξενούν αύριο (13/4, 20:30, ΕΡΤ Sports HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», τον Φοίνικα Σύρου με στόχο την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague.

To δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (15/4, 20:00) και πάλι στο Ρέντη. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή απαρτίζουν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ τόνισε στο olympiacossfp.gr: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας που μεσολαβεί μεταξύ των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για εμάς. Αυτή τη στιγμή εμείς πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί είναι το πρώτο που πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε για να ξεκινήσουμε θετικά στους ημιτελικούς. Στόχος μας είναι να φτάσουμε στους τελικούς του πρωταθλήματος για αυτό πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα αρχικά στο παιχνίδι του Σαββάτου».