ΠΑΟΚ και Τερζής «φωνάζουν» για το Κύπελλο και η αλλαγή στο 0-0!

Πολλά και διάφορα ευτράπελα από τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ και  Τερζής «φωνάζουν» για το Κύπελλο και η αλλαγή στο 0-0!

Η σπουδή του ΠΑΟΚ να φωνάξει για τη διαιτησία των Θεμελή-Βουδούρη δυο τινά μπορεί να υποκρύπτει, αφού η φάση του Φιλίποφ είχε τριπλή παράβαση. Ή δεν ξέρουν βόλει που το θεωρούμε απίθανο ή φωνάζουν για το Κύπελλο κι αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Ο Φιλίποφ λοιπόν στην φάση που έκρινε το ντέρμπι κάνει τρεις παραβάσεις. Πρώτα απ όλα πατάει καθαρά το πόδι του στο τερέν του Ολυμπιακού και κακώς δεν το είδε ο δεύτερος διαιτητής Βουδούρης. Επιπροσθέτως ήταν στην άμυνα και βρέθηκε με χέρι πάνω από το φιλέ σαν σε μπλοκ-επίθεση και τρίτον που σφύριξε ο Θεμελής κάνει καθαρή υπέρβαση, καθώς περνάει το χέρι στην περιοχή του Ολυμπιακού και εμποδίζει τον Πετρέα να τελειώσει τη φάση.

Δείτε την τριπλή παράβαση του Φιλίποφ

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν φωνάζει για να θεωρηθεί αδικημένος, προκειμένου να πάρει τα σφυρίγματα του στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Ιεράπετρα, προεξάρχοντος του Θάνου Τερζή. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ συνεχώς τα... έχωνε στον επόπτη κατά τη διάρκεια του ματς και στο τέλος του τρίτου σετ, φώναζε στους παρατηρητές και έκανε χειρονομία στον διαιτητή Θεμελή "καλά τρως από τον Ολυμπιακό". Έφυγε μάλιστα από το γήπεδο προς τα αποδυτήρια χωρίς την άδεια του διαιτητή και μόλις επέστρεψε έπρεπε να αποβληθεί για αναίτια αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο. Οι διαιτητές μπορούν να επικαλεστούν διαχείριση του αγώνα, προκειμένου να μη τινάξουν το ματς στον αέρα. Οι συνεχείς διαμαρτυρίες από τον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν είδαν ούτε μια κίτρινη κάρτα.

Φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ψάρα που στάθηκε στα δικά τους λάθη και δεν επικαλέστηκε τους διαιτητές. Γιατί αν είχε δίκιο μπορούσε να το κάνει ... Κούγκι, όπως προσπάθησε ο Τερζής. Και ο συμπαθής Τερζής πρέπει να προσέξει γιατί θα το χάσει το δίκιο του, προσπαθώντας να το παίξει Μακεδονομάχος. Θα χαλάσει το καλό όνομα που έχει στο βόλει και θα του βγει σε κακό. Ας ρωτήσει άλλους διεθνείς που το έπαιζαν Παναθηναικάρες και Ολυμπιακάρες και μετά έβρισκαν παντού κλειστές πόρτες, ακόμη και στις ομάδες τους. Οι παίκτες-οπαδοί αρέσουν για λίγο, όταν τους χρειάζονται οι οπαδοί και οι διοικήσεις.

Και πάμε στον πάγκο του Ολυμπιακού, που έγραψε ξανά ιστορία. Έκαναν αλλαγή στο 0-0 του παιχνιδιού, τον Πετρέα με τον Ανδρεάδη, προφανώς γιατί έδωσαν λανθασμένο χαρτάκι με την εξάδα στους διαιτητές!