Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στις 9πμ στο Ζηρίνειο και έπαιξε στις 7μμ

Ο Φερνάντο Μουνιόθ πήγε τους παίκτες του Ολυμπιακού δυο φορές στο Ζηρίνειο.

Απίστευτο: Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στις 9πμ στο Ζηρίνειο και έπαιξε στις 7μμ

Αφάνταστη ταλαιπωρία για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που ξύπνησαν πρωί-πρωί, προκειμένου να πάνε στις 9 πμ στη μακρινή Κηφισιά, στο "Ζηρίνειο" για προπόνηση, επέστρεψαν στα σπίτια τους και ξαναβρέθηκαν γύρω στις 5 μμ στο Ρέντη για να πάνε εκ νέου στα Βόρεια Προάστια, προκειμένου να παίξουν κόντρα στον κακό δαίμονα τους, τον ΑΟ Κηφισιάς.

Χωρίς λόγο και αιτία, έγινε αυτή η μετακίνηση (για να συνηθίσουν το χαμηλοτάβανο γυμναστήριο), χωρίς να επισημάνει κάποιος από το τιμ στον Ισπανό τεχνικό Φερνάντο Μουνιόθ ότι αυτό που κάνει είναι επιβαρυντικό για την ομάδα του με απρόβλεπτες συνέπειες.

Ξεκίνησε μάλιστα τον αγώνα με τους αναπληρωματικούς, ενώ δεν υπήρχε λόγος ξεκούρασης των βασικών, αφού το πρωτάθλημα έχει διακοπή το Σαββατοκύριακο, λόγω Ολ Σταρ Γκείμ στη Σύρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού θα ξαναπαίξουν στις 23 Μαρτίου, κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Ρέντη.Έβαλε τους βασικούς στο γήπεδο όταν η Κηφισιά είχε προηγηθεί 2-0!

Ο Φερνάντο Μουνιόθ δικαιολογήθηκε: «Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και η Κηφισιά πήρε τον έλεγχο, πιέζοντας μας στο σερβίς, που ήταν από τους λόγους που χάσαμε το πρώτο σετ. Στο δεύτερο σετ ελέγξαμε λίγο περισσότερο την κατάσταση, είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε και όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με 2-0 σε αυτό το γήπεδο, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Τώρα υπάρχει η διακοπή για το All star game, και από τη Δευτέρα θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που είναι πολύ σημαντικό».

Ο Σέρβος κεντρικός της Κηφισιάς Ντούσαν Λόπαρ τόνισε: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Είμαστε χαρούμενοι γιατί παίξαμε καλό βόλεϊ. Είχαμε πειθαρχία στο παιχνίδι μας σε όλη την διάρκεια και δεν επηρεαστήκαμε από την απώλεια του τρίτου σετ. Είχαμε εξαιρετικό σερβίς, καλή υποδοχή και μπορέσαμε να πάρουμε side out. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ».