Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

H AEK νίκησε με 3-0 σετ τον Απόλλωνα και εξασφάλισε την άνοδο της στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στη Volleyleague

Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα στο παρκέ και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ (17-25). Στο δεύτερο σετ ο Απόλλων προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν απέφυγε το 21-25. Στο τρίτο σετ η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου κυριάρχησε πλήρως (14-25) και επέστρεψε στη Volleyleague!

Τα σετ: 17-25, 21-25, 14-25.

H AEK επιστρέφει στους μεγάλους, αρκεί να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος, που την έφεραν στην Α2, με προυπολογισμούς που δεν μπορούσαν να καλύψουν και έπεφτε η ομάδα με μεγάλα χρέη...

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Κουμπλής): Σαμαντάς, Δανιάς, Μπαρμπούνης, Φραγκιαδάκης, Σαμπάνης, Κατσακούλας / Βελούδης (λ), Ποντικίδης, Παύλου, Μελιγγιώτης.
ΑΕΚ (Νεόφυτος): Κρέτσης, Λάππας, Μαυραγάνης, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Κανέλλος / Αχιλλεόπουλος (λ), Ανάγνου, Μάρκου, Δραβόπουλος, Κουλοχέρης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος δήλωσε: «Είναι μεγάλη στιγμή. Η ΑΕΚ βρίσκεται εκεί που ανήκει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές γιατί ήταν ό,τι καλύτερο είχα στα χέρια μου. Όχι από μόνο από άποψη δυναμικότητας αλλά σαν παρέα γιατί τόσο δεμένη ομάδα δεν είχα ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μακρή και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Αλεξίου που μας βοήθησε καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν μας έλειψε τίποτα. Εύχομαι η ΑΕΚ να γίνει ομάδα της Α1 και να μεγαλουργήσει. Ευχαριστώ και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε και πιστεύω πως αν δεν υπήρχε ο ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, το γήπεδο θα είχε γεμίσει. Αφιερώνω την άνοδο στη σύζυγό μου Tρέισι που με έχει ανεχτεί όλα αυτά τα χρόνια».

Ο προπονητής του Απόλλωνα Τάσος Κουμπλής τόνισε: «Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν με αρχικό στόχο να μείνουμε στην κατηγορία γιατί στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά. Καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει, αλλά το θέμα είναι να μπορείς να κερδίσεις. Τα παιδιά πρέπει να δουλέψουν και πιστεύω ότι το μέλλον του ανήκει».