Σμαραγδής: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα, ξεκινάμε με τον Εθνικό»

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο CEV Cup και στρέφεται αποκλειστικά πλέον εντός των συνόρων, υποδεχόμενος τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο (9/3) στις 14.30.

Σμαραγδής: «Η προσοχή μας στο πρωτάθλημα, ξεκινάμε με τον Εθνικό»

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού με την πορεία έως τις «4» καλύτερες ομάδες του CEV Cup, η προσοχή των πρωταθλητών στρέφεται εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει «στροφή» στο πρωτάθλημα με την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Η αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (9/3) στις 14.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Ενόψει του αυριανού αγώνα, ο «ερυθρόλευκος» κεντρικός Νίκος Σμαραγδής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Όλη μας η προσοχή στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών μας στην Ευρώπη. Θέλουμε στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές να πετύχουμε τρεις νίκες και να καταλάβουμε την πρώτη θέση ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης».