Απόλλων - ΑΕΚ στη Ριζούπολη και ΑΕ Κομοτηνής - ΧΑΝΘ στην Αλεξανδρούπολη (live steaming)

Δυο μεγάλα ματς βολεί γίνονται σήμερα σε Ριζούπολη (3.30μμ) και Αλεξανδρούπολη (6μμ), με δυο ΑΕΚ να προσπαθούν να προβιβαστούν στη Σούπερ Λιγκ βολεί, με τον Απόλλωνα Αθηνών και την ιστορική ΧΑΝΘ να θέλουν να τους χαλάσουν τα σχέδια. Παρακολουθείστε τα σε live streaming από το fosonline.gr

Απόλλων - ΑΕΚ στη Ριζούπολη και ΑΕ Κομοτηνής - ΧΑΝΘ στην Αλεξανδρούπολη (live steaming)

Η ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη και η ΑΕ Κομοτηνής με τη ΧΑΝΘ στην Αλεξανδρούπολη θα παίξουν για τα δυο εισιτήρια ανόδου στην Α1 ανδρών. Και το γήπεδο της Ριζούπολης θα είναι κατάμεστο, από οπαδούς και των δυο ομάδων, αφού το παιχνίδι σοφά ορίστηκε πριν από τους δυο ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Από τη μια η νεανική ομάδα του Τάσου Κουμπλή και από την άλλη η έμπειρη του Νίκου Νεόφυτου με τους Λάπα, Κανέλο, Αχιλεόπουλο. Από τη μια ο δάσκαλος Τάσος Κουμπλής και από την άλλη ο μαθητής Νίκος Νεόφυτος. Κολωνιώτες και οι δυο συνυπήρξαν στον ιστορικό Νηρέα, ως προπονητής και παίκτης, τα σπίτια τους απέχουν δυο τετράγωνα και είναι καλοί φίλοι.

Τον αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής με τη ΧΑΝΘ, μέσω του Δέλτα TV Έβρου οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από την διαδικτυακή πλατφόρμα που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Επίσης, εδώ θα παρακολουθήσετε την αναμέτρηση Απόλλων - ΑΕΚ:


Τα χθεσινά αποτελέσματα

Απόλλων - Ροδίων Άθλησις 3-1 (39 - 37, 25 - 18, 19 - 25, 25 - 18)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ( Τάσος Κουμπλής): Φραγκιαδάκης, Σαμπάνης, Σαμαντάς, Μπαρμπούνης, Κατσακούλας, Δανιάς / Βελούδης (λ), Μελιγγιώτης, Ποντικίδης , Κουτσομύτης

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Νίκος Τρατσέλας): Ποτολίδης, Κάλας, Μακρής,, Μοσχούς, Παππάς, Προδρομίδης / Αρβανίτης (λ) / Μαυράκης, Γεράκης, Κοκολάκης.

ΑΕΚ - Παλλήνη. 3-1 (22-25, 25-18, 25-14, 25-17)

ΑΕΚ (Νεόφυτος): Λάππας, Μαυραγάνης, Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Κανέλλος , Αχιλλεόπουλος (λ) / Δεληπρίμης, Ανάγνου, Μάρκου, Κουλοχέρης, Δραβόπουλος.

ΠΑΛΛΗΝΗ (-): Χριστοφίδης, Μπιλλήρης, Χριστόπουλος, Παπασιδέρης, Κοντοδήμας, Παυλάκος, Αντωνάκης (λ) / Τραντάς (λ), Μαντόπουλος, Παρασκευόπουλος, Ντιγκλίδης, Φλώρος, Γρίσπος.

Τελικός 15.30: Απόλλων Αθηνών-ΑΕΚ

Στην Αλεξανδρούπολη η ΑΕΚομοτηνής, χωρίς Κομοτηναίους στην επτάδα της, παρά μόνο φοιτητές και παίκτες από την Αλεξανδρούπολη παίζει με την ιστορική ΧΑΝΘ, που θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 40 χρόνια. Και η ΑΕ Κομοτηνής αγωνίσθηκε στην Α1 βόλει, πρν από δυο δεκαετίες δυο φορές. Την ώρα που η ιστορική ΓΕ Αλεξανδρούπολης και η Ορεστιάδα έπεσαν στο τοπικό πρωτάθλημα και ο Εθικός παλεύει στα πλέι άουτ, μια ομάδα από την Κομοτηνή, με Εβρίτες παίκτες και προπονητή, προσπαθεί να παίξει στη Volley League.

Tα αποτελέσματα

ΑΕ Κομοτηνής - Νέστωρ 3-2 (25-22, 23-25, 15-25, 25-17, 15-10)

ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Κρεούζης): Χρηστουηλίας, Στοϊλούδης, Ανδρεάδης, Παπαδάκος, Μπουφίδης, Δαλδαβερένης / Αρχοντούδης (λ), Δεληγιαννίδης, Παπαγεωργίου, Χρηστάκος.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ (Παπαδόπουλος): Δημητριάδης, Κόκκινος, Μιχελάκης, Παπαϊακώβου, Νιώπας, Ναλμπάντης / Τσιράκης (λ), Καψαμπέλης.

ΧΑΝΘ - Άθλος Ορεστιάδας. 3-1 (25-19, 25-17, 20-25,25-15)

ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Χρυσάφης, Παραδεισιάνος, Γιάγκος, Τερζόγλου, Τσιάρας, Μακράκης / Πάντσιος (λ), Κουρτίδης, Τσοπάνογλου.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Τσιακμάκης): Χουσίδης, Τριανταφυλλίδης, Μαρκίδης, Καψαλιάρης, Διαμαντίδης, Καρδαμανίδης / Σαβόγλου (λ).

Τελικός Κυριακή, 18.00: ΑΕ Κομοτηνής-ΧΑΝΘ

Στις γυναίκες ΠΑΟΚ και Νίκη Αλεξανδρούπολης θα παίξουν στη Δράμα, για ένα εισιτήριο στην Pre Legue

Τα αποτελέσματα

Νίκη Αλεξανδρούπολης - Σταυρούπολη 3-0 (25-22, 25-22, 25-17)

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞ. (Ανδρεάδης): Παρισάκη, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Καράμπαλη, Χατζηνικολάου, Σιουγγάρη / Καλογεροπούλου (λ), Τζήμα, Παπάζογλου Χ.

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ (Ακριτίδης): Παπάζογλου Σ, Τζοβένου, Παπουλίδου, Ζηνωνίδου, Μπούσια, Ανεσιάδου / Βερνάρδου (λ), Παρασκευαΐδου, Χατζηνικολάου, Ελευθεριάδου, Βουγιουκλίδου.

ΠΑΟΚ - Ναύαρχος Βότσης. 3-0 (25-07, 25-13, 25-14)

ΠΑΟΚ (Φλώρος): Νικολαΐδου, Κοτέογλου, Γιαννούλη, Γεροβασιλείου, Σωτηρίου, Κυριακίδου / Ξανθοπούλου (λ), Κυπαρίσση, Τσιόγκα.

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ (Δεληγιάννη): Σακαράκη, Τσουκαλά, Θεοτή, Τσιούκαρη, Φραγκουλίδου / Κανταρτζή (λ), Θωμαΐδου, Λιούτα, Αντωνιάδου, Κώστογλου.