Ο Μάρτης φεύγει με «ερυθρόλευκες» κούπες

Η τελευταία ημέρα του μήνα βρίσκει τον Ολυμπιακό έτοιμο να πανηγυρίσει δύο ακόμα τίτλους.

Ο Μάρτης φεύγει με «ερυθρόλευκες» κούπες

Δύο ακόμα τίτλους ετοιμάζεται να πανηγυρίσει η οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο πρώτος στο πόλο γυναικών στις 13:30, ο δεύτερος στο βόλεϊ ανδρών, στις 17:00.

Την αρχή κάνουν τα κορίτσια του πόλο στις (13:00 ΕΡΤPLAY1) που χθες εξασφάλισαν την πρόκριση στον τελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας με τη νίκη με 23-4 επί του του Νηρέα Χαλανδρίου, στον δεύτερο ημιτελικό της τελικής φάσης της διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι. Αντίπαλός τους θα είναι η Βουλιαγμένη, που νίκησε με 17-5 το Ρέθυμνο στον πρώτο ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός στο σημερινό αγώνα διεκδικεί το πρώτο και ιστορικό Κύπελλο Ελλάδας.

Τη σκυτάλη θα πάρει το απόγευμα (17:00 ΕΡΤ 2) η ομάδα Βόλεϊ ανδρών που θα διεκδικήσει τον πρώτο, χρονικά, τίτλο της σεζόν στον τελικό του Φάιναλ Φορ του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Χθες, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-0 σετ ( 16-25, 21-25, 19-25) τον Φοίνικα Σύρου και σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (νίκησε με 3-0 τον Παμβοχαϊκό).



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110