Τέλος ο Τζούριτς από τον ΠΑΟΚ,οδεύει προς Πουατιέ

Παρελθόν από το ΠΑΟΚ αποτελεί ο Μίταρ Τζούριτς, που βρήκε συμφέρουσα πρόταση και πάει σε άλλες πολιτείες...

Τέλος ο Τζούριτς από τον ΠΑΟΚ,οδεύει προς Πουατιέ

Την λύση της συνεργασίας του με τον Μίταρ Τζούριτς ανακοίνωσε το ΤΑΑ του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας διαγώνιος δεν μπόρεσε να βοηθήσει στο έπακρο τον «δικέφαλο του Βορρά» με αποτέλεσμα να αποχωρήσει.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μίταρ Τζούριτς, στον οποίο εύχεται κάθε επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή ευτυχία».

Ο Τζούριτς ζήτησε από τον πρόεδρο του ΤΑΑ Αντώνη Τσαλόπουλο να λύσουν τη συνεργασία τους, αφού βρήκε πρόταση από άλλη ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του και να παίζει. Ο Τσαλόπουλος ήταν αυτός που πήγε τον Τζούριτς στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε να πληρώσει το συμβόλαιο του που άγγιζε τις 170.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να πήρε ως τώρα τα μισά χρήματα.

Ο Τζούριτς πήγε στην απογευματινή προπόνηση και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έπαιξε καθόλου από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Ολλανδός διαγώνιος Κλάπβαϊκ.

Ο Τζούριτς οδεύει για την γαλλική Πουατιέ, Η έγκυος σύζυγος του Μαρτίνα Τζιούτζι, αποχωρεί κι αυτή από την Ελλάδα και τον Αίαντα Ευόσμου. Πιθανότατα θα μείνει στη γενέτειρα της, τη Νοβάρα, που απέχει περίπου 500 χιλιόμετρα από το Πουατιέ.

Στην Πουατιέ θα βρει τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Μένιο Κοκκινάκη, που παίζει στη Γαλλία τα δυο τελευταία χρόνια...