Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ηρακλή: Κλείδωσαν την έξοδο και μας έβριζαν

Ο ΠΑΟΚ κατήγγειλε την συμπεριφορά των ανθρώπων του Ηρακλή υποστηρίζοντας ότι κλείδωσαν την έξοδο κινδύνου και η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναγκάστηκε να περάσει μέσα από τους οπαδούς. 

Καταγγελία ΠΑΟΚ κατά Ηρακλή: Κλείδωσαν την έξοδο και μας έβριζαν

Επίθεση προς τους υπεύθυνους του αγώνα απέναντι στον Ηρακλή 2015 έκανε ο ΠΑΟΚ καθώς με ανακοίνωση τους καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων του «Γηραιού» υποστηρίζοντας ότι κλείδωσαν την έξοδο κινδύνου και όλη η αποστολή του ΠΑΟΚ έπρεπε να περάσει μέσα από τους οπαδούς.

Αναλυτικά η Καταγγελία του ΠΑΟΚ:

«Επειδή όταν κερδίζεις έναν αγώνα τότε έχουν μεγαλύτερη αξία οι καταγγελίες σου, αναγκαζόμαστε να καταγγείλουμε τη συμπεριφορά των υπευθύνων του αγώνα βόλεϊ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 με την ομάδα μας για την απαράδεκτη τακτική τους να κλειδώσουν την έξοδο κινδύνου του γηπέδου από την οποία συνηθίζεται να εισέρχεται και να εξέρχεται η φιλοξενούμενη ομάδα αναγκάζοντας τους αθλητές και τους συνοδούς και τα μέλη της Διοίκησης του ΠΑΟΚ να περάσουν ανάμεσα από τους οπαδούς των γηπεδούχων δεχόμενοι υβριστικές και όχι μόνο επιθέσεις.

Επειδή βρισκόμαστε στο 2019 και τέτοιες πρακτικές γυρίζουν το βόλεϊ πολλά χρόνια πίσω καλούμε κάθε αρμόδιο να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ»