Μουνιόθ: «Σημαντικό να παίζουμε παρουσία των οπαδών μας»

Τόσο ο Ισπανός τεχνικός όσο και ο Νίκος Σμαραγδής ευχαρίστησαν τον «ερυθρόλευκο» κόσμο για τη στήριξή του στη νίκη επί της ΑΕ Κομοτηνής.

Μουνιόθ: «Σημαντικό να παίζουμε παρουσία των οπαδών μας»

Αν και δεν απέφυγε να χάσει ένα ακόμη σετ σε αγώνα πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές και επικράτησε στην έδρα της ΑΕ Κομοτηνής. Οι Πειραιώτες τα κατάφεραν με τη βοήθεια του κόσμου τους, γεγονός στο οποίο στάθηκαν στις δηλώσεις τους μετά το ματς τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, όσο και κεντρικός των Πειραιωτών, Νίκος Σμαραγδής.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς στο osfp.gr: «Πρώτα από όλα ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν και μας υποστήριξαν σήμερα. Είναι σημαντικό να παίζουμε με την παρουσία των οπαδών μας, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Από κει και πέρα συνεχίσαμε σήμερα με ένα ακόμα παιχνίδι. Έχουμε πολλά παιχνίδιa στη σειρά και είναι σημαντικό ότι κερδίζουμε και συνεχίζουμε έτσι την πορεία μας στο πρωτάθλημα».

Ο Νίκος Σμαραγδής είπε από την πλευρά του: «Συνεχίζουμε τη νικηφόρα πορεία στην Ελλάδα. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε ελεύθερα και μας πίεσε αρκετά όμως βρήκαμε το δρόμο προς τη νίκη παρά τη συσσωρευμένη κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και τις μετακινήσεις. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο πρόγραμμα όμως είμαστε εδώ για να ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, που ήρθαν εδώ σήμερα και μας υποστήριξαν δημιουργώντας αυτή την ωραία ατμόσφαιρα».