Στόχος του Ολυμπιακού να «συνέλθει» στην Κομοτηνή!

Μετά την πρώτη ήττα της σεζόν στη Βουλγαρία, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και δοκιμάζεται το Σάββατο (2/2, 19.00) στην έδρα της Κομοτηνής. Οι δηλώσεις των Μουνιόθ και Ζουπάνι.

Στόχος του Ολυμπιακού να «συνέλθει» στην Κομοτηνή!

Στροφή στις εγχώριες διοργανώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των υποχρεώσεων της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές, μετά την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα από τη Μπουργκάς, επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να συνέλθουν άμεσα παίρνοντας το διπλό στην Κομοτηνή (Γυμναστήριο Β’ Λυκείου) απέναντι στην ομώνυμη ομάδα το Σάββατο (2/2) στις 19.00.

Το ματς γίνεται στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Volleyleague και οι Πειραιώτες θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα στο 42-0. Η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει αεροπορικώς το πρωί του Σαββάτου για την Αλεξανδρούπολη και από κει θα μεταβεί στην Κομοτηνή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Νίκος Σμαραγδής, Τόντορ Αλεξίεφ, Γιώργος Παπαλεξίου.

Μουνιόθ: «Να παραμείνουμε στη σωστή κατεύθυνση»

Στο πλαίσιο της επιστροφής του Ολυμπιακού στις εγχώριες διοργανώσεις, ο τεχνικός της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ σχολίασε στο osfp.gr:

«Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το μυαλό μας και να συγκεντρωθούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Συνέβησαν πολλά τις τελευταίες ημέρες και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μυαλό μας στη σωστή κατεύθυνση. Η ομάδα της Κομοτηνής έχει νέους παίκτες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ζουπάνι: «Ξεχνάμε την ήττα στην Ευρώπη»

Στο ίδιο... μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Νίκου Ζουπάνι, ο οποίος τόνισε από την πλευρά του:

«Το Σάββατο παίζουμε για το πρωτάθλημα με την ομάδα της Κομοτηνής. Ξεχνάμε την ήττα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι και κοιτάμε την αναμέτρηση που ακολουθεί στόχο να παίξουμε καλά σε όλους τους τομείς και στο τέλος να πάρουμε τη νίκη. Ο αντίπαλός μας δεν είναι η ίδια ομάδα, που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και πανέτοιμοι».