Ο Λάιος αντικατέστησε τον Κουλιέρη στην Καλαμάτα 80

Στο τιμόνι της Καλαμάτας 80 βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης 31/1 ο Γιάννης Λάιος ο οποίος πήρε τη θέση του Γιώργου Κουλιέρη.

Ο Λάιος αντικατέστησε τον Κουλιέρη στην Καλαμάτα 80

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε τόσο την παραίτηση του κ. Κουλιέρη, όσο και την πρόσληψη του Λάιου:

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας ανακοινώνει ότι έγινε αποδεκτή η παραίτηση του μέχρι σήμερα προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη. Ευχαριστούμε πολύ τον Γιώργο για την μέχρι σήμερα προσφορά του στο σύλλογο μας και ελπίζουμε σύντομα να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας, καθώς αισθανόμαστε ότι παραμένει μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας!», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση, ενώ η ομάδα της Μεσσηνίας στη συνέχεια υποδέθχηκε με... δόξα και τιμή το νέο της τεχνικό:

««Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για το υπόλοιπο της χρονιάς έχουμε την τιμή να την αναλάβει ο κύριος Γιάννης Λάιος, ένας θρύλος του αθλήματος μας! Ο κύριος Λάιος έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα τόσο σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής. Έχοντας περάσει από τον πάγκο όλων των μεγάλων ομάδων, θεωρούμε ότι είναι ευκαιρία σαν οργανισμός και σαν φίλαθλος κόσμος, να διδαχθούμε από αυτόν τα μυστικά του αθλήματος και η συνεργασία μας να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα εποχή στο Καλαματιανό βόλεϊ».