Η AEK ανακοίνωσε δυο μεταγραφές

Την απόκτηση του ακραίου Ρασούλ Ιμπραγκίμοβ και του Ουκρανού κεντρικού Βαλεντίν Μπουρκόφσκι ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ.

Η AEK ανακοίνωσε δυο μεταγραφές

Την απόκτηση δύο ξένων παιχτών ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βόλεϋ ανδρών της ΑΕΚ με τον ακραίο Ρασουλ Ιμπραγκιμοβ να αντικαταστήσει τον Βραζιλιάνο Μότα ενώ ο Βαλεντίν Μπουρκόφσκι θα είναι μαζί με τους Κανέλλο και Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Βαλεντίν Μπουρκόφσκι που θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ουκρανός κεντρικός επιστρέφει στην ομάδα μας μετά το σύντομο πέρασμά του το 2014 και θα πλαισιώσει τους Κανέλλο και Χαραλαμπίδη.

Γεννήθηκε στις 31/10/1987, έχει ύψος 2.05 μ. και έχει αγωνιστεί μεταξύ αλλων σε Krimsoda, Ανόρθωση, ΑΕΚ, Παφιακό και Κηφισιά

Μάλιστα, με την Ανόρθωση κατέκτησε το νταμπλ στην Κύπρο το 2014, ενώ με τον Παφιακό αναδείχθηκε δευτεραθλητής Κύπρου.

Η ανακοίνωση για Ιμπραγκίμοβ

Το ΤΑΠ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρασούλ Ιμπραγκίμοβ μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για εν ενεργεία διεθνή αθλητή από το Αζερμπαϊτζάν που αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και διακρίνεται και για την υποδοχή του. Έχει γεννηθεί στις 01/02/1988 κι έχει ύψος 1.98. Σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στις Azerneft Baku, Trabzonspor, Lokomotiv Baku και Hboub.

Ο Ρασούλ Ιμπραγκίμοβ θα βρίσκεται στη χώρα μας πιθανότατα την Πέμπτη (31/01).

Με την απόκτηση του διεθνούς Αζέρου ακραίου, συμπληρώνεται η τετράδα των ξένων στην ομάδα (Στοΐλοβιτς, Σαλαφζούν, Μπουρκόφσκι και Ιμπραγκίμοφ)