Επιστρέφει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ο Αντώνης Τσαλόπουλος

Ο Αντώνης Τσαλόπουλος αναλαμβάνει ως χορηγός το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ. 

Επιστρέφει στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ο Αντώνης Τσαλόπουλος

Η μεγάλη επιστροφή στο τμήμα βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Ο Αντώνης Τσαλόπουλος, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με τα σπουδαία χρόνια του τμήματος του Δικεφάλου την προηγούμενη δεκαετία, αναλαμβάνει εκ νέου την ηγεσία του μέσω χορηγικής συνεργασίας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει βάλει τα περισσότερα χρήματα στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ, που οδήγησε στην κατάκτηση των τριών σερί πρωταθλημάτων την τριετία 2015-2017.

Ο Τσαλόπουλος από τη δεκαετία του ’80 ήταν ενεργός στα κοινά του Δικεφάλου, αλλά η ενασχόληση του είχε να κάνει με την ομάδα μπάσκετ. Χάθηκε για αρκετά χρόνια από το προσκήνιο και τον Νοέμβριο του 2015, βρέθηκε για πρώτη φορά στην ομάδα βόλεϊ που την περασμένη σεζόν είχε κατακτήσει το νταμπλ.

Όταν προέκυψε η οριστική ρήξη στις σχέσεις του με τον πρώην πρόεδρο του τμήματος Θανάση Κατσαρή, ουσιαστικά σταμάτησε και η όποια χρηματοδότηση του προς το τμήμα για να βρεθεί στο πλευρό του Θανάση Χατζόπουλου στην ΚΑΕ μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο όταν και δόθηκε η σκυτάλη στον Τέλη Μυστακίδη.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110