Τέλος από τον Ολυμπιακό, πάει Φρανκφούρτη Γιουνάιτεντ ο Φράγκος

Παρελθόν και επίσημα από την ομάδα του Πειραιά ο Ανδρέας Φράγκος, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική ομάδα.

Τέλος από τον Ολυμπιακό, πάει Φρανκφούρτη Γιουνάιτεντ ο Φράγκος

Τέλος ο Ανδρέας Φράγκος από τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας ακραίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φρανκφούρτη Γιουνάιτεντ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του fosonline.gr.

Πρόκειται για την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ με δύο νίκες 3-0, 3-1 στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και είναι στον ίδιο όμιλο με Ζενιτ Καζάν, Κνακ Ροζελάρ, Χαλκμπανκ Άγκυρας.

Προπονητής της είναι ο Ιταλός Στέλιο ντε Ρόκο, έχει διαγώνιο τον γνωστό μας Μρντακ και ακραίο τον διεθνή Γερμανό Σβαρτς.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος βολεϊμπολίστας θα λάβει τα πριμ που του αναλογούν από την ομάδα του Πειραιά σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων.

Πριν λίγη ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν το «διαζύγιο» με τον Ανδρέα Φράγκο με επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Φράγκο, τον οποίο ευχαριστεί για την συμβολή του στην αήττητη πορεία της ομάδας μας, τις υπηρεσίες που προσέφερε στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.