Νέα αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Οι  αναχωρήσεις  και οι αφίξεις δεν έχουν τελειωμό στον ΠΑΟΚ,  αφού οι αστοχίες του καλοκαιριού έκαναν άνω-κάτω τον Κυπελλούχο που προσπαθεί να βρει την ηρεμία του ενόψει και του δύσκολου ματς με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη.

Νέα αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ

Με το «καλημέρα» ο νέος προπονητής Θανάσης Ψάρας επέβαλε τους δικούς του κανόνες και αντικατέστησε τον επί χρόνια γυμναστή του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Λάμπρο Δάνα. Αυτό δεν καλοάρεσε σε αρκετούς παίκτες, που είχαν δεθεί με τον Δάνα και είχαν αναπτύξει φιλικές σχέσεις, ενώ στη θέση του πήγε ένας γυμναστής , ο Θωμάς Ζάτας που ήταν μαζί του από την Α2 στον Ενικό και τον πήρε και στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Από εκεί και πέρα ο Χιμένεθ επέστρεψε στην Κούβα, ο Μαρκές δεν έφυγε ακόμη από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται ο Μουαγκουτούτια και ο Κλάπγουϊκ και ο Θανάσης Ψάρας πρέπει να διαχειρισθεί μια ωρολογιακή βόμβα, που κληρονόμησε από τις αστοχίες της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Άφησε την ομάδα με δυο διαγώνιους, τον Τζούριτς και τον Κλάπγουικ και όποιος δεν παίζει θα προκαλεί πρόβλημα. Αν παίζει ο Τζούριτς θα μένει έξω ο Κλάπγουϊκ και ο ΠΑΟΚ θα έχει στην εξάδα ου τρεις ξένους και έναν στον πάγκο. Εφόσον ο Ολλανδός διαγώνιος συνεχίσει να εντυπωσιάζει στις προπονήσεις, αναμένεται να τον εμπιστευθεί ο Ψάρας και να μείνει στον πάγκο ο Μίταρ Τζούριτς.

Πρόβλημα που διαχειρίζεται δύσκολα και ήδη υπήρξε η πρώτη προστριβή στην Πυλαία, ενώ ο Γκόρτσανιουκ έμεινε εκτός για μια εβδομάδα, λόγω λουμπάγκο. Στην Κυψέλη στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα διαπιστώσουμε πως σκέφτεται ο Ψάρας τον ΠΑΟΚ του Ιανουαρίου, με πιθανή εξάδα τους Φιλίποφ, Σαφράνοβιτς, Μουαγκουτούτια, Τακουρίδη, Όκολιτς, Κλάπγουϊκ.

Ο Λάμπρος Δάνας

Από τις τελευταίες προπονήσεις απουσίαζαν οι Τακουρίδης, Σαφράνοβιτς, λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Ελλάδας και Ισράηλ αντίστοιχα...