Έτσι θα είναι ο νέος Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν, πώς αλλάζει το ρόστερ

Ο ερχομός του Τοντόρ Αλεξίεφ φέρνει αποχωρήσεις και ανακατατάξεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Έτσι θα είναι ο νέος Ολυμπιακός: Ποιοι φεύγουν, πώς αλλάζει το ρόστερ

Ο Ολυμπιακός με τον ερχομό του Τοντόρ Αλεξίεφ αλλάζει το ρόστερ του, με τους Μπέμε, Φράγκο να μετακινούνται..

Έχουμε και λέμε για τις αλλαγές που θα γίνουν σε κεντρικούς και ακραίους.

Κεντρικοί:Τον Γολγοθά του πρωταθλήματος θα βάλουν οι Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Νίκος Σμαραγδής που προστέθηκε στο ρόστερ, αλλά θα χρειασθεί τουλάχιστον ένα μήνα για να επανέλθει, καθώς δεν αγωνίσθηκε φέτος και έκανε ελαφρές προπονήσεις στη ΧΑΝΘ. Ελπίζουμε ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Παπαλεξίου να προστεθεί στους κεντρικούς και να μη πειραματισθεί κι άλλο μεταξύ ακραίου , διαγώνιου και λίμπερο. Τα δυο χρόνια που έχασε από αβελτηρία, είναι πολλά και ίσως καθοριστικά για την καριέρα του, που προοιωνιζόταν λαμπρή στη θέση του κεντρικού. Αν αυτού ταλανιζόταν εξαιτίας του μάνατζερ του σε άλλες θέσεις, πλην της φυσικής του. Ο Παρασκευάς Τσέλιος δόθηκε δανεικός στον Παμβοχαϊκό.

Ο Αντρέα Μπέμπε θα αγωνίζεται μόνο στο Ευρώπη, αν και ως το τέλος Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός, μπορεί να αλλάξει τον σχεδιασμό του και να αφήσει εκτός πρωταθλήματος τον Γερούν Ραούβερντινκ. Αυτή τη στιγμή πάντως ο κύβος ερρίφθη με τον Μπέμε να παίζει μόνο στην Ευρώπη, όπου υπάρχει η ρεβάνς με την ΒSSK Κωνσταντινούπολης, δυο ματς με την ελβετική Άμρισβιλ(κέρδισε 3-0 τη Μλάντοστ) και πιθανότα οι ημιτελικοί του CEV με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Τρεντίνο.

Ακραίοι:Αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι Ραούβερντινκ, Κουμεντάκης, Αλεξίεφ, Χριστοφιδέλης, Φράγκος. Ο κλήρος πέφτει στον τελευταίο στον οποίο διεμήνυσαν ότι μπορεί να μείνει, αλλά και να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Προφανώς θα ψάξει ομάδα στο εξωτερικό για να παίζει, αφού ο Ολυμπιακός τον καλύπτει στο οικονομικό, καθώς αν βρει συμβόλαιο που υπολείπεται του υπάρχοντος, η διαφορά θα καλυφθεί από τον πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν τα ζύγισε και αποφάσισε οτι τους πόντους που θα χάσει από τον Μπέμε (είναι σε δαιμονιώδη φόρμα) θα τους κερδίσει από τον Αλεξίεφ, που είναι μετρ στις... χαλασμένες μπάλες. Με τον Βούλγαρο στην εξάδα ο Ολυμπιακός θα έχει λύση, στις γρήγορες, αλλά και στις μεσαίες και ψηλές μπάλες.