Ο Θανάσης Ψάρας στον ΠΑΟΚ

Ο Θανάσης Ψάρας θα  αντικαταστήσει τον Στάνκου στον ΠΑΟΚ

 Ο Θανάσης Ψάρας στον ΠΑΟΚ

Βασικοί υποψήφιοι για τον αντικαταστάτη του Στάνκου ήταν οι Κώστας Αρσενιάδης, Δημήτρης Καζάζης, Σωτήρης Δρίκος, αλλά για όλους υπήρχαν ενστάσεις. Έτσι στον πάγκο του Κυπελλούχου θα καθίσει ο άφθαρτος Θανάσης Ψάρρας.

Στον ΠΑΟΚ μετά τις απανωτές αστοχίες του καλοκαιριού αποφάσισαν να εμπιστευθούν το στήσιμο της ομάδας σε ένα προπονητή και να βρει τους αντικαταστάτες των Μαρκές, Χιμένεθ.

Aυτή τη στιγμή ο Ψάρας πετάει από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη.

Ο Θανάσης Ψάρρας (γεννημένος 1 Ιουνίου 1973) είναι Έλληνας παλαίμαχος επαγγελματίας πετοσφαιριστής. Έχει ύψος 1.87 μ. και αγωνιζόταν στη θέση του πασαδόρου.

Γεννημένος στα Γρεβενά, έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του τοπικού Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών. Στην ομάδα της γενέτειράς του παρέμεινε μέχρι το 1991, όταν και μετεγγράφη στον Κτησιφώντα Παιανίας.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του αποτέλεσαν τα Βριλήσσια και ο Μίλωνας, ενώ το 1997 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του και μετεγγράφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε μέχρι το 2000 έχοντας καταφέρει να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (1998, 1999, 2000) και δύο κύπελλα Ελλάδος (1998, 1999).

Μετά το πέρασμά του από την ομάδα του Πειραιά, ο Ψάρρας αγωνίστηκε στον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Α.Ε. Νικαίας, τον Παναθηναϊκό, την ιταλική Τελεγιούνιτ Κόλε, τη γαλλική Ναρμπόν Βόλει και την επίσης ιταλική Ραβένα.

Τον Σεπτέμβριο του 2014 μετεγγράφη στον ΣΦΠ Χανίων. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς και μετά ανέλαβε προπονητής. Προβίβασε την ομάδα στην Α Εθνική, την κράτησε ένα χρόνο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά το καλοκαίρι για οικονομικούς λόγους ο Εθνικός αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.