Αποχαιρετούν Στάνκου, Χιμένεθ και Μαρκές

O ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0  την ΑΕΚ με τους Μάρκες, Χιμένες να μένουν στον πάγκο,προμήνυμα ότι δεν δεν τους υπολογίζουν στο ρόστερ της νέας χρονιάς

Αποχαιρετούν Στάνκου, Χιμένεθ και Μαρκές

Υπ ατμόν είναι και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου που παρόλα αυτά δήλωσε μετά το ματς στο ΜΕΤΣ : «Για την ώρα χαίρομαι την στιγμή. Θα φύγω την Κυριακή για την Ρουμανία. Θα μείνω τρεις μέρες για λίγες διακοπές. Στις 27 Δεκεμβρίου θα κάνουμε την επόμενη προπόνηση μας. Δε μπορώ να πω κάτι περισσότερο για το μέλλον μου στην ομάδα, ούτε έχουμε κάνει κάποια κουβέντα με την διοίκηση. Σας είπα πως για την ώρα χαίρομαι την στιγμή και θα πούμε περισσότερα όταν επιστρέψω».

O προπονητής της ΑΕΚ Νίκος Νεόφυτος είπε: «Δυστυχώς δεν ήθελα και δεν περίμενα να τελειώσει έτσι η χρονιά και ο Α΄γύρος για την ομάδα μου. Και δεν αναφέρομαι μόνο για την ήττα από μία καλύτερη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο αλλά και για την εμφάνιση. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Εχουμε μπροστά μας λίγες ημέρες ξεκούρασης για τα Χριστούγεννα και θα ήθελα σε αυτό το διάστημα όλοι όσοι υπηρετούν την ομάδα της ΑΕΚ να προβληματιστούν και να σκεφτούν διότι με την επιστροφή μας στο γήπεδο δεν θα επιτρέψω άλλη τέτοια εμφάνιση και καμία δικαιολογία. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα προβλήματα, την πίεση και τους υψηλούς στόχους που βάζει η διοίκηση αλλά και μας υποχρεώνει η βαριά φανέλα που φοράμε».

Ο Ευγκένι Γκόρτσανιουκ που ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Τέλος καλό για τον Α΄γύρο και τη χρονιά με νίκη και καλή εμφάνιση. Αυτό μετράει για μένα, ειδικά μετά τις δύο ήττες που κάναμε από τον Ολυμπιακό. Δεν άρεσαν σε κανέναν οι ήττες από τον Ολυμπιακό αλλά σήμερα δείξαμε ωριμότητα. Είχαμε καλή επίθεση και καλά ποσοστά στο μπλοκ. Το πρωτάθλημα είναι ακόμα μπροστά, έχει πολύ δρόμο και ο ΠΑΟΚ θα παίξει καλύτερα στη συνέχεια».