Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Μπίσετ
Στην απόκτηση του Τζούλιαν Μπίσετ προχώρησε ο Πανιώνιος.

Η ανακοίνωση:
«O Τζούλιαν Μπίσετ γεννήθηκε στη Αγία Λουκία, της Καραϊβικής στις 06/02/1991 και με ύψος 2.00μ., αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού.
Ολυμπιακός: Ο Καμπελά και οι (Γ)άλλοι μεγάλοι!
Ο 34χρονος άσος έχει πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά πρωταθλήματα. Τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στη ΜΕΝΤ και την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΠ Κηφισιάς.
Το 2016-17 έπαιξε στη Narbonne Volley και το 2017-18 στην Tricolorul LMV Ploiesti. Από το 2018 έως το 2020 ήταν μέλος της Arcada Galați και το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Φίλιππου Βέροιας. Το 2021 ξαναφόρεσε τη φανέλα της Arcada Galați και πέρυσι αγωνίστηκε στην Al Wehdat SC της Ιορδανίας, έχοντας και ένα πέρασμα από τον Ήφαιστο Φλώρινας.
Τη σεζόν 23/24 αγωνίστηκε στην Pre League, με τη φανέλα του Άρη, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, παρέμεινε στην ίδια πόλη και κατηγορία, αλλάζοντας φανέλα, καθώς αγωνίστηκε, για λογαριασμό του Ηρακλή.
Ο Τζούλιαν Μπίσετ παραχώρησε και την πρώτη του δήλωση, ως αθλητής του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, τονίζοντας: «Είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος του Πανιωνίου αυτή τη σεζόν. Ο πάνθηρας είναι το αγαπημένο μου ζώο και νιώθω ήδη συνδεδεμένος με το σύλλογο. Στόχος μου είναι να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Φυσικά, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας για την άνοδο στην Α1 του βόλεϊ».