Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 2-3: Οι δηλώσεις μετά την «πράσινη» ανατροπή - Sold out o τρίτος τελικός
Ο Παναθηναϊκός νίκησε με ανατροπή 3-2 τον Ολυμπιακό στο Ρέντη και πήρε μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο. Οι δηλώσεις μετά το συγκλονιστικό ματς, sold out ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός για τον τρίτο τελικό (7/5) στο Μετς

Μεγάλο προβάδισμα για τον τίτλο στην Α1 του βόλεϊ πήρε ο Παναθηναϊκός νικώντας στον Ρέντη τον Ολυμπιακό με ανατροπή και 3-2 σετ.
Ο τρίτος τελικός θα γίνει στο Μετς (7/5) και ήδη ανακοινώθηκε sold out από τον Παναθηναϊκό.
Κύπελλο Ελλάδος: Οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού
Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα:
Αντρέα Γκαρντίνι: «Μπορούμε να πούμε, ότι παίξαμε καλά για δύο σετ, αλλά μετά, αρχίσαμε να χάνουμε. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλύτερα σε σχέση με την αρχή, που το ματς πήγαινε πόντο-πόντο. Νομίζω, ότι εκείνη τη στιγμή έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι, να τελειώσουμε σωστά το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο, αλλά έκαναν ένα βήμα μπροστά. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά, πρέπει να δείξουμε βελτίωση».
Ντράγκαν Τράβιτσα: «Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια, γιατί προηγούμασταν με 2-0, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ακόμα κι αν δεν ήμασταν στο καλύτερο μας επίπεδο. Και μετά, καταρρεύσαμε… Εκείνοι επέστρεψαν, βελτιώθηκαν πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς αυτά τα συναισθήματα, αλλά αυτό είναι το άθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε, να τα δώσουμε όλα και θα δούμε τι θα γίνει».
Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Στα δύο πρώτα σετ, ο αντίπαλος μας ήταν πολύ καλός και εμείς ψάχναμε τον τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι γιατί δεν παίζαμε τόσο άσχημα. Τον βρήκαμε αυτόν τον τρόπο κυρίως από το σερβίς και στο τέλος έγινε αυτή η μεγάλη ανατροπή και αυτή η μεγάλη νίκη. Είναι δύο σπουδαίες ομάδες, τα πάντα κρίνονται στη λεπτομέρεια. Όλη τη χρονιά είδαμε πως οι έδρες δεν μετράνε, επομένως, εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας, είναι να μείνουμε προσηλωμένοι, να προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και να έχουμε μέσα στο μυαλό μας πως το σκορ είναι 0-0. Έτσι ήρθαμε και σήμερα εδώ, μη σκεπτόμενοι την πρώτη νίκη κι αυτό θα κάνουμε άλλη μία φορά».