Ψάχνουν προπονητή και παίκτες στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό!

Δύο ήττες σε τρεις ημέρες από τον Ολυμπιακό,  οδηγούν τον Στάνκου στην πόρτα εξόδου και ο ΠΑΟΚ αναζητά προπονητή, αλλά και παίκτες...

Ψάχνουν προπονητή και παίκτες στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα 3-0 από τον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-1 στο Λιγκ Καπ την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό και 3-0 στο πρωτάθλημα στην Πυλαία, ήττες που θα στοιχίσουν στον Σέρτζιου Στάνκου, που χρεώνεται και τις λανθασμένες αλλαγές στο ματς του Σαββάτου.

Ο ένας κατηγορεί τον άλλον στον ΠΑΟΚ, αφού άλλος παράγοντας επέλεξε τον Φιλίποφ, άλλος τον Χιμένεθ, άλλος τον Τζούριτς και στο τέλος πήραν και έναν προπονητή να κωουτσάρει την ομάδα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, μια ομάδα αλαλούμ, με δυο ξένους παίκτες(Χιμένεθ, Μαρκές) να κάθονται στον πάγκο και στην επτάδα να υπάρχουν συνήθως μόλις δυο ξένοι(Σαφράνοβιτς, Όκολιτς).

Η διπλή αλλαγή (Μαρκές, Τερζής, αντί Φιλίποφ, Τζούριτς) στο 21-20 του δεύτερου σετ έφερε και το 0-2 για τον Ολυμπιακό, αλλά και την χλεύη του Έλληνα διαγώνιου προς τον Ρουμάνο προπονητή κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ, όπου αντικαταστάθηκε πάλι από τον Μάρκες. Ήταν το μοναδικό παιχνίδι που δεν έπρεπε να καθίσει στον πάγκο ο Τζούριτς, αλλά ο Στάνκου φαίνεται ότι κάνει τις αλλαγές βάση προγραμματισμού και όχι ανάλογα με τη ροή του αγώνα.

Τώρα η διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει τον Στάνκου, κι αν επιλέξει Έλληνα προπονητή στις σκέψεις τους βρίσκονται ο Δημήτρης Καζάζης και ο Κώστας Δεληκώστας που αρνήθηκε πέρυσι να γίνει δίδυμο με τον Ντανιέλε Ρίτσι γιατί προτιμά την ηρεμία του Παμβοχαϊκού.

Ο νέος προπονητής ή η διοίκηση που έστησε την ομάδα πρέπει να αποφασίσουν αν

1. Αντικαταστήσουν τον Τζούριτς ή θα περιμένουν την ανάκαμψη τους.

2. Αντικαταστήσουν τους Μάρκες, Χιμένεθ που δεν αγωνίζονται βασικοί.

3. Σε τι θέσεις θα πάρουν τους νέους ξένους, αφού η ομάδα είναι κακοστημένη από την αρχή ως το τέλος.

Κι όλα αυτά με την προυπόθεση να βρεθούν καλοί ξένοι όπως στο παρελθόν οι Αμερικανοί Λη, Γιαμπλόνσκι και οι Στάροβιτς, Ουσίκοφ. Κι αν είναι δυνατόν να σπάσουν τα συμβόλαια των ήδη υπαρχόντων παικτών, στους οποίους σύμφωνα με την προσφιλή συνήθεια τους έδωσαν γερές προκαταβολές.

Οι αποδοκιμασίες στο ματς με τον Ολυμπιακό θα επισπεύσουν τις κινήσεις στον ΠΑΟΚ.