ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-3. Μουνιόθ: «Δεν έχουμε βρει ακόμη ρυθμό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-3. Μουνιόθ: «Δεν έχουμε βρει ακόμη ρυθμό»
Eurokinissi

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με 3-0 σετ στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του πως η συγκέντρωση των παικτών του έκανε τη διαφορά και είπε πως η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμη στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ

Για το σημερινό ματς: «Η σημερινή νίκη μας δεν ήταν όσο εύκολη φάνηκε. Ο ΠΑΟΚ πάλεψε πολύ ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Αλλά κρατηθήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τον αν ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανώτερος από τον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στο καλύτερο αγωνιστικό τους επίπεδο. Εμείς δεν έχουμε παίξει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδια και δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε ακόμη ρυθμό. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ έχει παίξει αρκετά τέτοια ματς και αυτό τον έχει βοηθήσει».

Στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι για την απόδοση μας. Παίξαμε καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι κάνοντας ένα ακόμα βήμα και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που ακολουθεί στην Κωνσταντινούπολη. Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βρει ρυθμό, ήταν φυσιολογικό αυτό αφού έπαιζε στην έδρα του, αλλά αντιμετωπίσαμε τις καταστάσεις και φτάσαμε στη νίκη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα και είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα».
Ο Έμι Τερβαπόρτι ανέφερε μετά το ματς τα εξής: «Παίξαμε με αυτοπεποίθηση. Ο αντίπαλός μας είχε την πίεση με το μέρος του, ενώ το επίπεδό της εμφάνισης μας ήταν καλύτερο και από το προηγούμενο ματς. Φυσικά είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε μέσα σε λίγες ημέρες μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και ότι παίξαμε πολύ καλά όχι μόνο στην έδρα μας αλλά και στην έδρα του αντιπάλου μας».