Στάνκου: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή του  ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό από την Ολζίν. 

Στάνκου: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να επικεντρωθούμε στο ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-2 την Ολζίν (25-22, 17-25, 16-25, 25-21, 15-12) , αλλά αποκλείσθηκε από τη συνέχεια του Cev Cup, με τον Τζούριτς να μένει στους 5 πόντους.

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Σέρτζιου Στάνκου, τόνισε πως τώρα η ομάδα του πρέπει να επικεντρωθεί στο ματς με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου

«Συγχαρητήρια στην Ολζίν καταρχάς. Στα δυο παιχνίδια που παίξαμε ήταν καλύτερη ομάδα και τους εύχομαι τα καλύτερα, να συνεχίσουν όσο παραπάνω μπορούν στη διοργάνωση. Παίξαμε δυο σημαντικά παιχνίδια, αλλά δεν παραβλέπουμε ότι η Ολζίν παίζει σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που για ακόμη μια φορά μας στήριξε, ακόμα και όταν χάθηκε η πρόκριση δεν σταμάτησαν να υποστηρίζουν τους παίκτες. Τώρα έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Λιγκ Καπ, θα επικεντρωθούμε σε αυτό».

Για τον Τζούριτς και το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στην επίθεση: «Δεν νομίζω ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στην επίθεση. Ξέραμε ότι ο Τζούριτς προερχόταν από τραυματισμό, επέστρεψε μετά από δέκα μέρες και ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος με όσο έπαιξε. Είναι ο αρχηγός της ομάδας και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της».

Για τα προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Αυτή τη συζήτηση είναι για να τα την κάνουμε στα αποδυτήρια μαζί με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, θα πρέπει να δούμε τα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσουμε».