Μουνιόθ: «Πρώτα θα χαρούμε και μετά δουλειά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. Τι δήλωσε ο Πετρέας.

Μουνιόθ: «Πρώτα θα χαρούμε και μετά δουλειά»

Θριαμβευτική πρόκριση για τον Ολυμπιακό στον τελικό του CEV Challenge Cup με δύο νίκες επί της Σουργκούτ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν κόντρα στη Ραβένα το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους. Ο μαέστρος της ομάδας του Πειραιά, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό. Είναι πολύ σημαντικό για τον πρόεδρο μας, για το σύλλογο μας τον Ολυμπιακό και σίγουρα για τη δουλειά όλων των παικτών, του τεχνικού τιμ και όσων δουλεύουν για αυτή την ομάδα. Τώρα θα το χαρούμε και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτούς τους αγώνες, συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας και θέλουμε κάθε αγώνας να είναι όπως σήμερα. Ακολουθούν ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, τα play-off και τον θέλουμε στο πλευρό μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πετρέας από τη πλευρά του μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως η ομάδα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, ενώ ζήτησε τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου στον τελικό που θα γίνει στο ΣΕΦ. «Είναι κάτι τεράστιο για τον σύλλογο μας. Κάναμε ένα παιχνίδι, όπως και στη Ρωσία, χωρίς να δώσουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο μας να κερδίσει ούτε ένα σετ. Μην ξεχνάμε ότι η Σουργκούτ ήταν ο κακός δαίμονας τα τελευταία τρία χρόνια για τον Ολυμπιακό. Εμείς δείξαμε ότι αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο και την ποιότητα να διαχειριστεί όλες τις καταστάσεις.

Είμαστε στο τέλος Μαρτίου και διεκδικούμε και τους τέσσερις τίτλους της φετινής σεζόν. Θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα φέτος. Το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια κάθε παιχνίδι είναι τελικός για εμάς για να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας. Ο κόσμος σήμερα μας έδειξε τη στήριξη του για ακόμα μια φορά και καταφέραμε να τον φέρουμε στο γήπεδο. Ο τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ και ευελπιστώ να δώσει δυναμικό παρόν. Έχει πολλές προσδοκίες από μας και εμείς θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους πανηγυρίζοντας το τρόπαιο».