Τα ρεκόρ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0 την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα βόλεϊ  και διεύρυνε δυο μεγάλα ρεκόρ

Τα ρεκόρ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ

O Oλυμπιακός κέρδισε 3-0 (25-23, 25-21, 25-22) την ΑΕΚ και διεύρυνε το σερί των νικών του στο πρωτάθλημα σε 35, ενώ έκανε το 21-0 επί της «Ένωσης» στην ιστορία των αναμετρήσεων τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς : «Ίσως ήταν το καλύτερο φετινό ματς μέχρι στιγμής με εξαίρεση το πρώτο σετ όπου ξεκινήσαμε λίγο νωθρά. Τακτικά ελέγξαμε το ματς και βήμα βήμα ανεβάσαμε την απόδοση μας. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Το αποτέλεσμα είναι θετικό, παίξαμε καλά στην έδρα μας και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα βελτιώνεται. Σίγουρα θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο μας και να βρούμε τον καλύτερο δυνατό ρυθμό στους επόμενους αγώνες».

Ο Έμι Τερβαπόρτι ανέφερε: «Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε καλύτερα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να αποδώσουν τα συστήματά μας όπως τα δουλεύουμε στις προπονήσεις. Μια νίκη με 3-0 είναι κάτι πολύ καλό για εμάς στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και στόχος μας είναι να φτάσουμε εκεί με νίκες και καλές εμφανίσεις».