Ελαφρύ διάστρεμμα ο Τζούριτς

Τυχερός στην ατυχία του ο Μίταρ Τζούριτς

Ελαφρύ διάστρεμμα ο Τζούριτς

Τυχερός στάθηκε ο Μίταρ Τζούριτς, αφού ο τραυματισμός του στο ματς με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν σοβαρός, η πρώτη διάγνωση του γιατρού του ΠΑΟΚ μιλάει για ελαφρύ διάστρεμμα και θα επιστρέψει γρήγορα υγιής στα γήπεδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιδράσαμε ως ομάδα μετά την ήττα στη Σύρο από τον Φοίνικα. Επίσης στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί ο Τζούριτς και έπρεπε και πάλι να κάνουμε αναπροσαρμογή του σχεδιασμού μας. Αντιδράσαμε σωστά και τα καταφέραμε κάνοντας μάλιστα μία καλή εμφάνιση και μία καθαρή νίκη. Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την ομάδα που έχει δημιουργήσει με νέους ταλαντούχους αθλητές αλλά και έμπειρους και έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Συνεχίζουμε την δουλειά για να κυνηγήσουμε όλους τους στόχους μας».

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποστήριξη. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση του ΠΑΟΚ που εδώ και καιρό έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φέρει οικογένεια κοντά στο βόλεϊ. Σήμερα παίξαμε όπως πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα. Κάναμε καλή εμφάνιση και πιστεύω πως θα παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Εύχομαι περαστικά στον Δημήτρη Τζούριτς».