Μουνιόθ: «Με τον κόσμο μας νίκη επί της ΑΕΚ»

Ο Ολυμπιακός, την Τετάρτη (17:30, ΕΡΤ-1) υποδέχεται στο Ρέντη την ΑΕΚ. Μπενίτεθ: «Μαζί με τον κόσμο μας στη νίκη».

Μουνιόθ: «Με τον κόσμο μας νίκη επί της ΑΕΚ»

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη σε ισάριθμα ματς στη Volleyleague, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ την Τετάρτη (21/11) στις 17:30 (ΕΡΤPLAY 1) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη» στην εξ’ αναβολής αναμέτρησης της 1ης αγωνιστικής. Οι Πειραιώτες που μετρούν παράλληλα 34 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, θέλουν να διευρύνουν το συγκεκριμένο ιστορικό ρεκόρ που τρέχει από την περσινή σεζόν και να το βελτιώσουν φτάνοντας στο 35-0. Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνίοθ Μπενίτεθ.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Γιώργος Πετρέας, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης, Παρασκευάς Τσέλιος.

*Στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Junior.

Μπενίτεθ: «Μαζί με τον κόσμο μας στη νίκη»

Ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «To παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, είναι σημαντικό για εμάς, όχι μόνο γιατί είναι το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Επιστρέφουμε για να παίξουμε στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας και κάθε μέλος της ομάδας θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να προσφέρει άλλη μια νίκη στο σύλλογο μας. Θέλω να καλέσω τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο στο γήπεδο, εμείς όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε μαζί στη νίκη».

Πετρέας: «Περιμένουμε τους φιλάθλους μας»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πετρέας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που είχε να πραγματοποιηθεί πολλά χρόνια αφού η ΑΕΚ δεν βρισκόταν στη μεγάλη κατηγορία. Για εμάς είναι ένα ματς όπου θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο και να παραμείνουμε στην κορυφή, βελτιώνοντας την εικόνα μας παιχνίδι με παιχνίδι. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα στο γήπεδο γιατί η παρουσία τους μας δίνει επιπλέον ώθηση. Ξεκινάει μια σειρά δύσκολων και συνεχόμενων αγώνων μέχρι τη διακοπή και είμαστε σε θέση να τα καταφέρουμε».