Ο Γκάβιν Σμιτ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Υπό το βλέμμα του προέδρου του Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και με τον κόσμο του να δίνει δυναμικό παρών στο Κλειστό της Βόχας, οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση του Παμβοχαϊκού.

Ο Γκάβιν Σμιτ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε μετά το ματς : «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς, εκτός έδρας σε ένα γήπεδο δύσκολο για αγώνες βόλεϊ. Σε γενικές γραμμές παίξαμε σε καλό επίπεδο ελέγξαμε τακτικά και τεχνικά το ματς. Στο τρίτο σετ η συγκέντρωσή μας χάθηκε και απολέσαμε ένα σετ με ένα τρόπο που δεν πρέπει να συμβαίνει σε μια ομάδα όπως η δική μας. Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, όπου θα αγωνιστούμε στην έδρα μας μετά από αρκετές εβδομάδες και στο οποίο έχουμε την ευκαιρία να παραμείνουμε στην κορυφή και να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μας».

Ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Γκάβιν Σμιτ, δήλωσε « Η ομάδα έπαιξε καλά σε τρία σετ, με εξαίρεση το τρίτο όπου χαλαρώσαμε. Ωστόσο πήραμε τους τρεις πόντους που είναι το πιο σημαντικό και σίγουρα έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα να εξελιχτούμε ακόμα περισσότερο. Οι φίλαθλοι μας ήταν εδώ, δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα και τους ευχαριστούμε. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και κοιτάμε μπροστά».

Η ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ διεύρυνε το ρεκόρ διαδοχικών νικών που κατέρριψε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, μετρώντας πλέον 34 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Από κει και πέρα ο Θρύλος ήταν καλύτερος στη σημερινή αναμέτρηση, έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση και στρέφει την προσοχή του στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (21/11) στις 17:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».