ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ανδρεάδη

Με τον Ανδρέα Ανδρεάδη ενίσχυσε ο ΟΦΗ το τμήμα βόλεϊ της ομάδας.

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε τον Ανδρεάδη

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ανδρέας Ανδρεάδης. Ο έμπειρος παίκτης ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας της Κρήτης και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο με τους νεοφώτιστους, στην προσπάθεια που θα κάνουν για την παραμονή στην Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θέλω ο ΟΦΗ να είναι φέτος, η ευχάριστη έκπληξη στην Volley League». Με τη φράση αυτή ο Ανδρέας Ανδρεάδης, η πρώτη φετινή μεταγραφή, του ΟΦΗ, μιλάει για το δικό του "θέλω" στη νέα του ομάδα, μετά την συνάντηση που είχε στο Ηράκλειο Κρήτης, με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Ζλατιλίδη, με τους οποίους έδωσε τα χέρια, για συμφωνία ενός χρόνου.

Με 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Κύπελλα , 2 Λιγκ Καπ, 2 Σούπερ καπ, μεγάλες εμπειρίες σε Ελλάδα και Ευρώπη με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και 141 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, ο 42χρονος κεντρικός (2μ05), είπε για την απόφαση του να έρθει στον ΟΦΗ "'ηρθα, για βοηθήσω την ομάδα και να τελειώσω την καριέρα μου στην Volley League. Θέλω αυτήν την εμπειρία που έχω, να τη δώσω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ο ΟΦΗ να είναι η ευχάριστη έκπληξη, για αυτή τη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία".

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, χαρακτήρισε "υπέρβαση" τη συμφωνία του ΟΦΗ, με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη, για τον οποίο λέει ότι «μιλάμε για ένα πολύ καλό προπονητή. Θα ανεβάσει την ομάδα και θα την κάνει να δείξει το κάτι παραπάνω. Ο ΟΦΗ, κάνει την υπέρβαση με τον Γιάννη Καλμαζίδη».

Για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλάει για τη φιλία του, με τον τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ, Δημήτρη Ζλατιλίδη. Όπως τονίζει "οι άνθρωποι του ΟΦΗ με προσέγγισαν πολύ γρήγορα και πολύ θερμά. Είπα κατευθείαν το ναί. Εχω στενή φιλία με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, τον Δημήτρη Ζλατιλίδη. Είναι φίλος μου, 27 χρόνια. Είμαστε όλοι απο τον Εβρο. Μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε μαζί στον Εθνικό.Δεν το σκέφτηκα πολύ. Του είπα απευθείας το ναί. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος και ένα brand name για την Volley League. Χαίρομαι που η ομάδα ανέβηκε. Έλειψε απο την μεγάλη κατηγορία".

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΟΦΗ, ο έμπειρος κεντρικός, τονίζει ότι "θέλουμε να κάνουμε μια καλή πορεία και η ομάδα να μείνει γρήγορα στην κατηγορία.

Απο εκεί και πέρα ότι καλύτερο, έρθει. Οι ομάδες όλες έχουν ενισχυθεί. Η ομάδα θα γίνει πολύ καλή. Έχουν μείνει ο διαγώνιος και ο ακραίος απο την προηγούμενη σεζόν, που είναι πολύ καλοί παίκτες. Οπως και καποιοι Ελληνες, που θα μείνουν. Η ομάδα θα ενισχυθεί με δυο ακόμη ξένους και θα γίνει ανταγωνιστική".
Ενώ για το στοίχημα που πρέπει να κερδίσει η ομάδα είναι όπως λέει "ο κόσμος, που είδα στους τελικούς της Pre League, με τον Πανιώνιο. Αυτό είναι το στοίχημα για μας. Να μαζέψουμε ξανά αυτό τον κόσμο του ΟΦΗ. Να τον εχουμε στο γήπεδο και να έχουμε αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα. Εχω παίξει με 15 και 18 χιλιάδες κόσμο, στις εξέδρες, αλλά να συνυπάρχουν οι οπαδοί του ΟΦΗ και του Πανιωνίου και οι δυο να πανηγυρίζουν, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό, αυτό με χαροποίησε πολύ και δείχνει την παιδεία των ανθρώπων εδώ στην Κρήτη".

Στην φωτογραφία, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, με τη γυναίκα του Μπίμπι Γκλιγκόροβιτς, μεγάλο όνομα του γυναικείου βόλει και της εθνικής Κροατίας με πέρασμα και από την Ελλάδα, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με τον πρόεδρο του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη και τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Ζλατιλίδη».