Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Ντανιέλ Καστελάνι αναφέρθηκε στον τέταρτο τελικό της Volley League ανδρών που θα γίνει στην έδρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό (22/4, 18:00).

Καστελάνι: «Είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Το απόγευμα της Δευτέρας (22/4, 18:00) υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», για τον τέταρτο τελικό της Volley League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προηγούνται με 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και θα διεκδικήσουν μια ακόμα, για να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Ο Ολυμπιακός θέλει να αξιοποιήσει τον παράγοντα της έδρας και να φτάσει στην κατάκτηση του 32ου πρωταθλήματος στην ιστορία, μαζί με τον κόσμο του.

Ο Ντανιέλ Καστελάνι τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε: «Αύριο είναι ένας ακόμα τελικός στην έδρα μας. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Λοιπόν, η ομάδα είναι έτοιμη για έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Αλλά εξίσου σημαντικό είναι πώς αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Είδαμε τι άλλαξε ο αντίπαλός μας στον προηγούμενο αγώνα και δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Επομένως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτές τις συνθήκες. Άρα όλη η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και φόρμα και είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε και πάλι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».