Pre League Ανδρών: Ο ΟΦΗ πήρε τη ματσάρα με τον Πανιώνιο και προηγείται στους τελικούς

Ο ΟΦΗ επικράτησε του Πανιωνίου στο τάι μπρέικ και έκανε το 1-0 στoυς τελικούς της Pre League Ανδρων. 

Pre League Ανδρών: Ο ΟΦΗ πήρε τη ματσάρα με τον Πανιώνιο και προηγείται στους τελικούς

Μετά από αναμέτρηση θρίλερ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο ΟΦΗ επικράτησε στην Κρήτη με 3-2 σετ του Πανιωνίου και πήρε προβάδισμα για την άνοδο στην Volley League.

Οι Kρητικοί πήγαν να φτάσουν από τον παράδεισο στην κόλαση, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 σετ και είχαν τέσσερα ματς μπολ στο τρίτο σετ, αλλά στο φινάλε με πρωταγωνιστή τον Μιχαήλοβιτς πήραν τη νίκη.

Ο Πανιώνιος έδειξε ότι δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα απέναντι στον ΟΦΗ και έφτασε πολύ κοντά σε μία μεγάλη ανατροπή. Αφού κατάφερε να μείνει ζωντανός στο τρίτο σετ μειώνοντας σε 2-1 σετ, οδήγησε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 12-13, ενώ κάποια στιγμή ήταν και στο 7-10.

Ο Μιχαήλοβιτς ισοφάρισε σε 13-13, ο Ρουμελιωτάκης μπλόκαρε τον Παλέντζα για το 14-13, όμως ο Χατζηνικολάου ισοφάρισε εκ νέου σε 14-14. Ο Δρογκάρης σημάδεψε άουτ από τη γραμμή των εννέα μέτρων και στην επόμενη φάση ο κορυφαίος του ΟΦΗ, Μιχαήλοβιτς σταμάτησε ψηλά στο φιλέ τον Παλέντζα για το τελικό 16-14.

Οι δύο ομάδες δίνουν ραντεβού στην Νέα Σμύρνη και στο «Ανδρέας Βαρίκας» το προσεχές Σάββατο για το δεύτερο παιχνίδι των τελικών ανόδου. Με νίκη ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Volley League, ενώ σε νίκη του Πανιωνίου η άνοδος θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι ξανά στην Κρήτη.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Αγγελίδης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Λινοξυλάκη, Κουνδουράκη.

Τα σετ: 3-2 (25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14)

Ο.Φ.Η. (Νίκος Αντωνιάδης): Ρουμελιωτάκης, Καφαντάρης, Μάκινεν, Μιχαήλοβιτς, Καγιαλή, Ρουσόπουλος / Μιχελάκης (λ), Μπαρντακτζιάν, Κόκκινος, Γκόνας.

Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αργύρης Ψάρρας): Μαρσέλλος, Παλέντζας, Γκένοφ, Ζέλερ, Δανιήλ, Δρογκάρης / Πλεμμένος (λ), Χατζηνικολάου, Λέλος, Κωνσταντινίδης.