Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη «μάχη» των τελικών

Την Πέμπτη (11/4) ξεκινούν οι τελικοί της Volley League ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ρίχνεται στη «μάχη» των τελικών

Στην τελική ευθεία για την επίτευξη του μεγάλου της στόχου τη σεζόν 2023-24, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, «μπαίνει» η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

Την Πέμπτη (11/4), ο Θρύλος ρίχνεται στη «μάχη» των τελικών της Volley League. Συγκεκριμένα, στις 18:00, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Μετς, για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, με στόχο το 1-0 στη σειρά και το πρώτο, από τα τρία βήματα, για τον τίτλο.

Στη συνέχεια, την Δευτέρα (15/4) στις 17:45, η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι θα υποδεχθεί στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» τους «πράσινους», για τον δεύτερο τελικό της Volley League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Ξεκινάει η καλύτερη περίοδος της σεζόν, οι τελικοί. Δουλέψαμε καλά, τις τελευταίες 10 ημέρες. Είχαμε χρόνο για αποθεραπεία, χρόνο για να δουλέψουμε την φυσική μας κατάσταση. Όλη η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είμαστε έτοιμοι, να ξεκινήσουμε τους τελικούς. Ξέρουμε, ότι ο πρώτος αγώνας είναι πολύ σημαντικός. Το ηθικό, η προπόνηση, η απόδοση στην προπόνηση ήταν όπως πρέπει. Είμαι αισιόδοξος για την τελική φάση».