Καστελάνι: «Παλεύουμε συνέχεια - Σειρά έχει το Κύπελλο» (vid)

Δηλώσεις αναφορικά με τη πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς της Volley League με τη νίκη επί του Μίλωνα, παραχώρησε ο Ντανιέλ Καστελάνι.

Καστελάνι: «Παλεύουμε συνέχεια - Σειρά έχει το Κύπελλο» (vid)

Την προσοχή στο Κύπελλο έστρεψε ο Ντανιέλ Καστελάνι μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Μίλωνα και την πρόκριση στους τελικούς της Volley League ανδρών.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» έκανε την κριτική του για τη σειρά με τον Μίλωνα, ενώ τόνισε το μότο της ομάδας που είναι να παλεύει... συνέχεια!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στα παιδιά. Ήταν μία δύσκολη σειρά, δεν παίξαμε καλά εκεί, στην έδρα τους, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε. Παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Θέλουμε να παλεύουμε συνέχεια, τώρα έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο».

Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Τζιάβρας σημείωσε: «Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα απέναντί μας, ένα πολύ καλό σύνολο, για αυτό και η σειρά πήγε στα πέντε παιχνίδια. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο, η ομάδα έδειξε το χαρακτήρα της σήμερα, δεν άφησε κανένα περιθώριο από την αρχή στο Μίλωνα. Το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στο Κύπελλο, προετοιμαζόμαστε για το ματς με τον ΠΑΟΚ».