Νεόφυτος: «Η άνοδος του Φλοίσβου είναι η πιο γλυκιά της καριέρας μου»

Ο Νίκος Νεόφυτος αναφέρθηκε στην άνοδο του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στην Volley League ανδρών.

Νεόφυτος: «Η άνοδος του Φλοίσβου είναι η πιο γλυκιά της καριέρας μου»

Ο Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου έγραψε Iστορία στο «Σοφία Μπεφόν», καθώς εξασφάλισε την άνοδο στην Volley League και το πρωτάθλημα στην Pre League ανδρών.

Η ομάδα του Νίκου Νεόφυτου μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου βρίσκεται στο +4 από τον δεύτερο ΟΦΗ και το παιχνίδι κόντρα στους Kρητικούς την επόμενη εβδομάδα είναι βαθμολογικά αδιάφορο.

Ο προπονητής του Φλοίσβου Νίκος Νεόφυτος αναφέρθηκε στην παρθενική άνοδο της ομάδας του στη Volley League.

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι η 5η άνοδος στην καριέρα μου για ομάδα της Α2 ή της Pre League που ανεβαίνει στην επαγγελματική κατηγορία. Δύο φορές με την ΑΕΚ, μία με τη Λαμία και μία με τον Φοίνικα. Σίγουρα είναι η πιο δύσκολη καθώς το εφετινό πρωτάθλημα της Pre League ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και κάποια ντέρμπι ήταν επιπέδου Volley League.

Ευχαριστώ τους παίκτες που με ανέχτηκαν και που μαζί κάναμε αυτό το ωραίο ταξίδι. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Αγγελόπουλο για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την ομάδα, τον διευθυντή της ομάδας Αλέξη Αναγνωστόπουλο, τον Νίκο Παππά, τον συνεργάτη μου Γιώργο Κάπελα και όλους τους συνεργάτες μου στο σταφ. Εχουμε ένα τελευταίο ματς με τον ΟΦΗ. Θα κάτσουμε λίγες ημέρες και μετά θα παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα σεζόν».