Τα προβλήματα του Ολυμπιακού και οι 35 αλλαγές του Μουνιόθ!

Μετά τις τρεις νίκες με κακή απόδοση ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και το ρεπό που έχει μπροστά του θα βοηθήσει τον Μουνιόθ να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του.

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού και οι 35 αλλαγές του Μουνιόθ!

Νίκες μεν, κακές εμφανίσεις δε στα ματς με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚομοτηνής και τον Ηρακλή, τα προβλήματα όμως πολλά καθώς ελλείψει Αλεξίεφ, οι τρεις ακραίοι Κουμεντάκης, Φράγκος, Ραούβερντινκ δεν μπορούν να τελειώσουν τις ψηλές μπαλιές και τα κάστανα τα βγάζει από τη φωτιά ο Γκάβιν Σμιτ. Ο Καναδός έχει 73 πόντους σε τρία ματς και με μέσο όρο 5.2 /σετ είναι ο πρώτος σκόρερ της Volley League.

Πρόβλημα και τα πολλά χαμένα σερβίς(22 συνολικά) ιδιαίτερα του Μπέμε που έχασε 6 εύκολες εκτελέσεις και το πρόβλημα είναι ψυχολογικό, αφού ο Γερμανός παρά το ύψος του δεν μπορεί να σταματήσει κοντύτερους αντιπάλους και στη Μίκρα είχε μόλις ένα μπλοκ σε πέντε σετ! Ο Μουνιόθ πάντως είχε δεμένα τα χέρια του, καθώς ο Πετρέας έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ δεν εμπιστεύεται τον Τσέλιο, που κακώς έμεινε δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό και δεν δόθηκε σε άλλη ομάδα, προκειμένου να πάρει παιχνίδια. Τραυματίας ήταν και ο Στεφάνου(στον αυχένα), επιστρατεύτηκε όμως γιατί ο Δαρίδης δεν είχε καλές επιδόσεις στην υποδοχή και το ρεπό θα βοηθήσει στην επιστροφή των δυο βασικών παικτών.

Ο Μουνιόθ εξάλλου πρέπει να καταλήξει κι αυτός στους ακραίους, εκ των οποίων ουδείς νιώθει βασικός και οι 16 και οι 19 αλλαγές που πραγματοποίησε στα ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή είναι ενδεικτικές της σύγχισης του.

Παρά τα προβλήματα , ο Ολυμπιακός έχει τρεις νίκες με απώλεια δυο βαθμών, έκανε ένα απίστευτο ρεκόρ 33 σερί νικών και μπορεί να το διευρύνει (επόμενα ματς με Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι και το εξ αναβολής με την ΑΕΚ στο Ρέντη.